Kisbabát szeretnénk a párommal, de kint dolgozik külföldön amikor itthon volt a menstruációs naptáram szerint alacsony volt a teherbesési esélyem akkor nem sikerül ilyenkor teherbe esnem?
Látom itt az a lényeg, hogy terhesség legyen, magzat legyen, de amikor a gyerek megszületik, onnantól már senkit nem érdekel hogy mi lesz vele.
Véleményemet fejeztem ki, hogy szar úgy felnőni, ha x hetente látja a gyerek az apját.
#12 te azt sem tudod, hogy meddig tervez így dolgozni apuka. Lehet fél év múlva kifut a lakáshitelük. Lehet anyuka CSED után tervez kicuccolni. Lehet apuka csak előrement megteremteni a feltételeket. Hatmillió szcenárió elképzelhető, de te már jöszz, hogy "az a lényeg, hogy terhesség legyen"
LOL.
Magas intelligenciaszinted lehet. Nem tudom, néhány ember itt éli ki a saját életének a frusztrációit? annyira gáz.
Magyarországon jelenleg a legtöbb gyerek a retekbe születik munkanélküli szülők ölébe a faluszéli gettókban. Na, nekik ott vannak a szülők nonstop, milyen jól jártak!
"a férjemet meg gyerekként pofánverték mert éhes volt, te meg olyan életet ne kívánj"
A példád nem állja meg a helyét, nem gyerekbántalmazás a téma.
13-as! Magas intelligenciaszinted lehet neked is a LOL-ozással..
Milyen fusztrációról beszélsz?🤣 Nekem tök mindegy ki mit csinál, véleményt nyilvánítottam ki.
#15 igen, az interneten használni az interenetes kommunikáció ikonikus elemét tényleg nagy butaságra vall.
Legalább akkorára, mint 0 információval a fejedben véleményt nyilvánítani bármiről is. Menjél, nézd tovább az M1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!