Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Forró víz vetélés.?

Forró víz vetélés.?

Figyelt kérdés

Ha forró vízbe furdok egyből bekovetkezik a vetélés?

Vagy később?

Nagyon félek.

Ma reggel forró vízben fürödtem és csak aztán csináltam tesztet ami pozitív lett.

júl. 28. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészséges a terhesség nincs az a forró fürdő amitől elvetélnél. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem mennének abortuszra a nők
júl. 28. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy terhességgel minden rendben van, akkor igazánból nem lehet vetélést elöidézni (kivéve orvosilag).

Másrészt kizárt, hogy olyan forró víben fürödnél, ami akárcsak elvileg is gond lehetne, abban ugyanis elöször te lennél rosszul.

júl. 28. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz. Ha ennyire könnyű lenne elvetélni, akkor nem kellene senkinek sem abortuszra járnia, mindenki beleülne egy kád vízbe aztán heló.
júl. 28. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm is ezt a forró vizes trükköt csinálta, mert nem akart babát. Már 8 éves a gyereke.
júl. 28. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédom kipróbálta a forró vizet meg a részegre issza magát akciót is egyszerre, ö rosszul lett a pálinkától meg forró fürdötöl, a baba maradt.
júl. 28. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetőleg nem okozott bajt, de innentől kerüld a kádban fürdést, inkább zuhanyozz (nem a forró víz miatt) 😊
júl. 31. 06:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is olvastam ezt amikor terhes voltam a kislányommal.

Én inkább a fertőzések miatt aggódtam,így zuhanyoztam nagyrészt,de jó meleg vízzel.

aug. 1. 06:20
 8/8 anonim válasza:
Nem lesz gyermeked! Nem szülsz! Senki sem fog már!
aug. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!