Mitől ilyen erős és fájdalmas egy menstruáció? Esetleg kémiai?
Ez volt az első próbálkozós hóbapunk és teszteltem néhány nagyon enyhe pozira hasonlítót. (Nem teszteltem tovább ,mert gondoltam,hogy nem lesz belőle semmi amikor egyik sem erősödött)
2napos csúszással jött meg és nagyon erős fájdalmakkal,soha nem tapasztaltam ilyesmit.
Illetve a vérzés is erősen darabos,piros ,nagyon sok,majd estére konkrétan elmúlt és most reggelre visszatért..
Ez mi lehet ?
Akár kémiai is lehet, bár nálam pl nem volt különösebb változás a mensiben, tehát nem éreztem nagyobb fájdalmat, vagy több vért, illetve darabokat. Lehet nálad ez más, igazából sok jelentősége nincs is. Csak két napot késett, így a kémiai sem erősíthető meg. Ha szeretsz tesztelgetni, akkro ciklusonként 2-3 nappal nem várt előtt 10.-es tesztet használj, ha lesz még ilyen gyanús dolog, hogy több ciklusban is halvány tesztek után 1-2 nap késéssel jön, akkor érdemes megkérdezni egy nődokit. De ugye ez is csak akkor érvényes, ha követed az ovut, tehát tuti biztos, hogy most késett.
Az is lehet, szimplán most ilyen a mensid, mert éles próbálkozás esetén 10 nőből 8-nak tuti változik a ciklusa. Ez egy kicsit pszichés dolog :D
Egyébként sok siekrt, kívánom, hogy ne kellejen sokat várni a babára :)
Én is jártam így. 3 nap késéssel jött meg, volt pozitív tesztem. Első nap csak gyenge volt, de másnaptól nagyon görcsöltem és mennyiségre is nagyon durva volt.
1x korábban is jártam így, de akkor időben megjött és nem is csináltam tesztet, így akkor nem tudom kémiai volt-e vagy simán erősebb mensi.
Javítok, bocs
“simán lehet, hogy kémiai volt nálad is, ha rózsaszín lett a halvány csík”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!