Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak peteéréskor lehet baba?

Csak peteéréskor lehet baba?

Figyelt kérdés
júl. 24. 21:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes.. 7napja történt, menzeszem utolsó napján amikor már semmi nem volt és most fehér folyásom van.. szerintetek?🥹
júl. 25. 18:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Folyás szinte minden nőnek van, méhnyaknyák. Valamikor több, valamikor kevesebb, néha egyáltalán nincs napokig. Valamikor fehér, valamikor átlátszó, tojásfehérje szerű stb.

A termékenységhez van köze. A hüvely is tisztul.

Önmagában nem jelent semmit, sem terhességet, sem ovulációt. Valakinek ovulációkor van több folyása, másoknak ovuláció előtt 1 héttel, valakinek menstruáció előtt.

Sosem szokott folyás lenni, nem vetted még eddig észre magadon?

júl. 25. 18:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Szokott igen csak most elég furi. Nem ilyenkor hanem kb menzesz előtt egy héttel szokott lenni.

Meg a derekam annyira fáj, mell viszketés stb.😅🫣

júl. 26. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Már írták többen, hogy várj a következő esedékes menstruációdig, ha nem jön meg, akkor van értelme tesztelni.

(Vagy esetleg előtte 2-3 nappal.)

De tüneted még ilyenkor nincs. Ami van, az bármi lehet.

Egyébként persze, lehetséges, én is menzesz utolsó napján történt együttlétből lettem most terhes.

21 hetes vagyok.

júl. 28. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!