Nem találtam a kérdésemhez hasonlót, ezért is gondoltam meg kérdem én. Csináltam ma egy tesztet és ilyen lett mellékelek róla fotot, negativba is. Csak én látom, hogy nem egy csik van a reagensnél??
Figyelt kérdés
One step 25-ös teszt.júl. 23. 12:59
3/23 babyboom567 válasza:
Kép nélkül is leírom, amit negatívba kell rakni,és azon bővölni, akkor nem vagy terhes.
4/23 anonim válasza:
Ha negatívba kellett tenni ahhoz, hogy lásd a második csíkot, akkor én kép nélkül is megmondom neked, hogy negatív.
Akkor lesz pozitív, ha szabad szemmel, szerkesztgetés nélkül látszik két rózsaszín csík.
5/23 anonim válasza:
nem található kép....
De igen. Ha szerkesztgetni kell, akkor azon az tuti negatív lesz
7/23 anonim válasza:
ahogy mondtam. Ez olyan negatív, hogy már fáj.
5#
8/23 anonim válasza:
Negatív. Mi a szamodra nem egyertelmu?
9/23 anonim válasza:
Negatív, ráadásul ez már meg is van száradva. Az időn túl leolvasott eredmény érvénytelen. Benne van a betegtájékoztatóban hány percen belül kell leolvasni. Dobd ki nyugodtan a tesztet, nem vagy terhes. Kivéve ha esedékes mensi előtt vagy egy héttel, akkor még lehet pozitív.
10/23 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, hogy van e rajta 1 csik? Nem, azért tettem negativba, mert nem latom anélkül, csak kiváncsi voltam, hogy tényleg jól látom, hogy 2 van a reagensnél.
júl. 23. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!