Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha 10 napja...

Lehetek terhes ha 10 napja késik se a teszt negatív?

Figyelt kérdés
Általában mindig késik 2-3 napot a menstruációm, de volt már, hogy 8-5 napot késett. Most ez a 10. nap, hogy nincs meg. A 3. késési napon már csináltam 2 terhességi tesztet, de mindegyik negatív lett. MINDIG védekezünk a párommal óvszerrel. Hamarosan tervezek ezzel nőgyógyászhoz is menni. Eddig úgy gondoltam, hogy a mestruáció várható napja után 3 nappal már csak kimutatná a teszt ha baba lenne, de most parázok, hogy esetleg még is terhes lehetek. Mennyire valószínű így, hogy terhes lennék? (Hamarosan újra tesztelek)

júl. 23. 12:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha valakinek hasonló helyzete lenne, gyors frissítek így egy fél év után. Petefészek cisztám volt ami kisebb fájdalmat is okozott a jobb oldalon. Eltorlaszolta az egész pete vezetéket és ezért nem jött meg. 3 kontroll vizsgálaton is voltam meg egy komplett rákszűrésen és szerencsére semmi bajom. A ciszta magától össze ment és felszívódott. Ajánlották a fogamzásgátlót, de nem kezdtem el. Mostanra rendszeres lett a ciklusom. Viszont ez elött a ciszta elött a “Her Biotic” nevű női vitamint kezdtem szedni és én úgy vettem észre, hogy az miatt alakulhatott ki. Nem mondom, hogy rossz a készítmény, csak az én szervezetem lehet így reagált rá. Ezt onnan gondolom, hogy miután abbahagytam a szedését, minden vissza állt a normális állapotba a ciklusommal kapcsolatban. :)
dec. 27. 00:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy nem 10 napig már, hanem 1 és fél hónapot késett miután a kérdést kiírtam!
dec. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!