12mm méhnyálkahártya és 6,5mm felritkulásból lehet egészséges baba? Mit gondoltok? Július 11-én lett volna a mensim napja, a tesztek pozitívak.
Ha a teszted is ilyen régóta pozi, akkor mindegy is, hogy nem tudod a pontos ovut. Sajnos nincs így sok esély, de nullábak se mondanám. Próbáld elengedni, ha véletlen jól alakulna mégis, akkor meg majd lehet örülni. Ne szomorkodj, legalább tudod, hogy van remény. Akkor is, ha most nem sikerül. Valami elindult. Ezt fogd fel pozitívan.
Nekem 5 év volt az első "siker" el is mentek korán :(
Aztán a következő alkalommal már sikeres terhesség volt. Szóval csak pozitívan :)
Lehet korábban van volt pozi a tesztje mint ahogy lett volna a mensije... nekem is 4 nappal hamarabb az volt, így magából a pozi teszt idejéből nem lehet kiindulni. Azt se tudta szegény, hogy mikor volt ovuja, így nincs mese az uh-n amit láttak az van jelenleg. A többit az idő eldönti.
De tény év való, hogy a dátumot nézve is már bőven 6 hetes kéne legyen és embrióval. Valami sántit, de majd kiderül. Én drukkolok, hátha csak lasabban indult el :) Azért még ne éld bele magad kérdező, mert nagyon bizonytalan a háttérsztori miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!