Lehetséges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Június 29-én voltunk együtt párommal. Kb ekkor lehetett peteérésem. Július 1-re vártam a menstruációm. Nem jött meg ellenben a tünetek igen. Kb ugyan az jelentkezett, mint mikor menstruálok (alhasi fájdalom, derékfájdalom), de ezeken kívül volt más tünetem is, erős hányinger. Sosincs hányingerem, egyáltalán nem vagyok hányós se. Végül július 5.én megjött, de teljesen más volt mint szokott lenni. Nagyon enyhe vérzés volt, nem pecsételő de ennél 3x erősebb szokott lenni. Július 9-én elmúlt a menstruációm, de a tünetek azóta is tartanak. Július 17-én eléggé fájt az egész medencém. 18-án már nem igazán görcsöltem, de a derekam majd leszakadt. Nem tudok jól lakni se egy fél lovat meg tudnék menni. A melleim nem fájnak, de érzékenyek tapintásra. Az a baj, hogy 3 hete sincs még az egész annyira az elején vagyok ennek így a tesztek is mind negatívak lettek. Most vasárnap tesztelek ismételten július 21-én, illetve kérek beutalót jövő hétre HCG vérvételre. Van értelme egyébként ilyen korán HCG vérvételre menni? (Tűfóbiás vagyok, ha azt mondjátok, hogy még nincs akkor feleslegesen nem szurkáltatom meg magam) Előre is köszönöm mindenki segítségét!<3 Olyan lassan telik az idő, a tesztek negatívak a testem mégis produkál..2024. júl. 19. 02:53
1/11 anonim válasza:
Ha negatív a teszt, akkor a tünetek sem attól vannak, mivel ha a Hcg hormon okozza őket, ami a te esetedben nincs. A negatív tesztek is mutatják. Maximum várj még egy pár napot vagy egy hetet, és ha akkor is negatív akkor ott valami más gond van. Lehet hormonális vagy valami gyulladás,esetleg stressz.
2/11 anonim válasza:
Hogy lehetett június 29.-en peteérés, ha július 1- re vartad a menstruaciodat, ami még is jött pár nap késéssel.
Illetve ha az aktustol eltelt 3 hét, a tesztnek már mutatnia kéne valamit, ha terhes lennél.
Valami itt nagyon nem stimmel a datumokkal
3/11 anonim válasza:
A tesztjeid azért lettek negatívak mert nem vagy terhes.
Nem azért mert nagyon az elején vagy.
Volt menzesz?volt.
Hogy más mint maskor, az nem számít.
Az időpontok is furák.
4/11 anonim válasza:
Valami nagyon félrement a nők fejében, hogy itt mindig mindenki a menstruáció és negatív tesztek ellenére is terhesnek hiszi magát. Nem vagy terhes, fogadd el. Minek hitegeted magad?
5/11 anonim válasza:
Menjetek már a pcsaba de tényleg.. nagyon az elején vagy....minek bmeg? Kétszer megjött azóta. Nektek mi az isten bajotok van? Negatív teszt, menstruáció.. pont ezek a korai terhesség tünetei.. ja bocs nem . 🙄🤦🤦♥️
6/11 anonim válasza:
A szívecske természetesen véletlen volt, egy pofont érdemelne aki ilyen hülye. Nem értelek titeket eskü.
7/11 anonim válasza:
Június 29-én voltunk együtt párommal. Kb ekkor lehetett peteérésem. Július 1-re vártam a menstruációm
5-6 napos ciklusod van? 😂
8/11 anonim válasza:
Amúgy a biológia óra ennyire kimaradt az életedből? Ha 5én menstruáltál, akkor 17.én a peteérés tüneteit érezhetted, azok lehetnek ilyenek. Ha negatív a teszted akkor hiába futkozol HCG vérvételre, a teszt is HCG teszt. Gondolom ti is most álltatok rá a baba témára aztán már rá vagy feszülve teljesen
9/11 anonim válasza:
És akkor mondhatjàk, hogy minek húzza fel magát az ember egy ilyenen, de engem tényleg kiakaszt már, hogy ilyen buta nők vannak....és egyszer tényleg sikerül nekik teherbe esni 🙄☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!