Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőm lehet terhes, ha...

Barátnőm lehet terhes, ha előző hónapban késett neki (2 nap), és most nem utal rá jel, hogy megjön?

Figyelt kérdés
Gumival védekeztünk és nem volt semmi baleset. Előváladékra is ügyeltem, és mindig leellenőriztük a gumi épségét, és nem volt semmi baj, sőt már legtöbször rajta kívül élveztem el. Mégis rettegek.
2008. jan. 9. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyetek tesztet az a biztos!
2008. jan. 9. 14:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem utal rá,h megjön..legtöbben mikor babásak leszünk,érezzük azt a mindjárt megjön érzést,ez nekem megvolt a 7.hétig.De ha babás lenne,akkor már lennie kellene komolyabb jeleknek,a mellének is sokat kellett volna nőni,meg olyan iszonyatos fáradtság gyötörné hetek óta,mert akkor már 8 hetes lenne.Ha a késés után meg rendes mennyiségű mensi volt,akkor nem kell izgulni.Előfordul néha ilyen,ha az ember nem szed tabit.Tudod,a női szervezet,eléggé érzékeny,és egy komolyabb étrendi változás is befolyásolhatja a mensit.De ha nagyon aggódtok vegyetek egy tesztet,az majd megnyugtat.
2008. jan. 9. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,ne parázz,csak védekezz!!!:-)
2008. jan. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!