Egy kicsi segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 napja teszteltem pozitívat voltam dokinál aki 4 hetes terhességet állapított meg ez hogy lehet? Ha utolso menstruációmtol számolom 6 hetes kéne legyek.2024. júl. 12. 12:30
11/18 anonim válasza:
Ez egy petezsák, nem tudom miért ír a gép 1 centis petezsákra 4 hetet, nekem ha jól emlékszem 5mm-es petezsákkal volt 5+0.
12/18 anonim válasza:
Aaa most jövök rá. Ez nem terhességi kort ír szerintem, hanem magzati kort. Nem 4 hetes, hanem 6 hetes terhes vagy, az embrió 4 hetes.
13/18 anonim válasza:
12!
7. vagyok, én is erre gondoltam, de SSW-t ír az UH leleten, ami bizony terhességi kor... én sem értem, mert 4+1-nél nem látszódhatna petezsák, főleg nem ekkora...
14/18 anonim válasza:
#13 Szerintem rosszul van beállítva a gép. 4+1 - nél nem látszódna semmi, ez tuti az embrió kora.
15/18 anonim válasza:
6+3 hetes voltam amikor 0,7mm petezsak volt...
16/18 A kérdező kommentje:
De az embrió nem kéne már látszódjon benne?
2024. júl. 12. 15:32
17/18 anonim válasza:
Szikhólyagnak már kéne benne lennie, de az hogy az látszik-e függ az UH gép minőségétől.
18/18 A kérdező kommentje:
Áhh értem! Akor gondolom van rá esély hogy jol fejlődik ?
2024. júl. 12. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!