Egy kicsi segítség?
Úgy, hogy
1. Később volt ovulációd.
2. Nem fejlődik rendesen a terhesség.
4 hetes terhességet nem is lehet megállapításai, mivel nem látszik UH-n...
Ha 12 napja pozitív a teszted akkor már látszani kellene valaminek UH-n. Ha nem látszik akkor kémiai terhesség, vetélés lesz a vége.
nem lenne rossz tudni, mit látott a doki...
Mert valóban, a 4 hetes terhesség nem látszik
Igaza van az előttem íróknak, a 4 hetes terhesség még nem látszik, maximum lehetnek ráutaló jelek (de ha 12 napja volt már pozitív teszted, akkor az ovulációd sem csúszhatott annyit). Ezt onnan tudom, hogy én is pont ennyi idősen voltam, igaz, hogy mikor az időpontot foglaltam, még nem tudtam, hogy baba van, utána lett pozitív a teszt :)
Mit írt a doki a leletedre?
Nem lehet, hogy ő azon ritka orvosok egyike, akik valamiért magzati kort írnak, nem terhességi kort? Mert úgy kijönne a matek, nem?
Ha tényleg terhességi kor szerepel, tehát nem lát semmit (szikhólyag, petezsák, embrió stb.), akkor bajt sejtenék, és a helyedben elmennék egy másik dokihoz is, hogy egyértelmű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!