Mire gondoljak?
Figyelt kérdés
Pár napja késik, de sose voltak tűpontos ciklusaim. 7 hónapja szültem császárral, a 3. hónaptól megjött rendesen. Kezdtem aggódni, aztán eszembe jutott, lehet nem is volt peteérésem esetleg és ebben a hónapban nem is fog megjönni. Vagy menopauza, 41 vagyok...
Tudom, teszt... de azt hittem, csak megjön, ezért még nem vettem. 6.án kellett volna egyébként.
2024. júl. 10. 15:31
11/12 A kérdező kommentje:
28-32 nap között mozog, most tartok a 36. napon. Nem josoltatni akarok, csak erdekeltek a felvetések. Amúgy én is gondoltam a nagy melegre, meg tenyleg arra is, hogy 1 éven belül szülés után változhat. Meglátjuk. De, ha járok olyan helyen, veszek egy tesztet, ha addig nem jönne meg. Azért kicsit para, mert pici még a baba. De kisebb esélyét látom a terhességnek, mint egyéb oknak.
2024. júl. 10. 21:05
12/12 A kérdező kommentje:
Megjött.
2024. júl. 12. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!