Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sajnos elment a kisbabánk,...

Sajnos elment a kisbabánk, mikor lehetek újra terhes?

Figyelt kérdés
2 éve próbálkozunk, nagyon megviselt, de nem akarom feladni, az első gondolatom az volt nem élek túl mégegy ilyet, valaki mondjon valami hasznosat.
2008. jan. 9. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! A nővéreméknél is sajna elment az első baba. Nekik azt mondta akkor a doki, hogy 4-5 hónapig várjanak, és utána próbálkozzanak megint. Szinte rögtön terhes lett! Azóta a baba már 2 éves, és most jön a kistestvére is, mert a tesóm megint babát vár, most 13 hetes!

Sajnálom, de ne adjátok fel! Kitartás, szorítok! :))

2008. jan. 9. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én ismerősömnél 3 hónapot mondott a doki. Mindenképp légy erős, a baba miatt, magatok miatt és ne adjátok fel!! Konzultálj az orvosoddal, hogy ő mit tanácsol.

Bízom benne, hogy nektek is sikerülni fog. Tényleg semmiképp ne add fel, biztos fog sikerülni, én szorítok...

2008. jan. 9. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Hasonló a cipő,mint a tied,2 éve próba,tavaly febr.méhen kívüli miatt nagy műtét,nov.spontán vetélés.MOst kimaradt 4 napja,de nega a teszt.Dokija válogatja,általában legalább egy mensit szoktak javasolni,de van aki 3 hónapot,sőt van aki 6ot.Amit most írok,az az én véleményem(ha lehetne itt aláhúznám):Mi nem védekeztünk a nagy műtétem után sem,de nem jött össze 10 hónapig,a nov.után sem,és tessék,ha igaz.A dokim egy mensit javasol,ha meg akar tapadni,megfog,húzni az időt felesleges.Én azt mondom,1 mensi,aztán szeressétek egymást tovább,hajrá.De nem vagyok orvos!Ja,és keress fel másik dokit,ha ezzel nem vagy megelégedve.2 év alatt nem is hőmérőztél?Ha eddig nem,tedd meg!Szorítok,ne szomorkodj.Egy öreg róka:-)
2008. jan. 9. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így jártam pont egy éve! Azóta nem akar összejönni a baba!Voltunk kivizsgáláson, de mind a ketten rendben vagyunk! Én csak azt tudom mondani, hogy légy türelmes, próbálok én is az lenni!
2008. jan. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!