Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éhen kívüli terhesség után...

Éhen kívüli terhesség után újra teherbe esés?

Figyelt kérdés

Sziasztok,ki mennyi idő alatt esett teherbe méhen kívüli terhesség után egy petevezetővel?

Szívesen olvasok történeteket is 😊

2024. júl. 8. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Az esküvőnk napján derült ki, hogy terhes vagyok.

Rá 1 hétre a nászutunk első napján kezdtem el barnázni. Határokon belül voltunk, így itthon egy másik kórház ügyeletére rohantam. Semmit nem láttak, kaptam 2 gyógyszert, majd elmúlik...

3.nap olyan szinten görcsöltem, visszamentünk abba a kórházba. Semmi, pihenjek.

Estére jobban lettem, elindultunk haza. Hívtam a dokim, nyaralt. Miért is ne... Ha baj van, menjek ügyeletre.

rá 2napra olyan szinten begörcsöltem, mentő vitt a kórházba. Szétdurrant a petevezetőm. Azonnal műtét.

Utána ahogy lehetett, próbálkoztunk. 13hónap után estem teherbe.

A terhesség alatt minden rendben volt.

Viszont szülésnél komplikációk léptek fel, kivették a méhemet.

2024. júl. 8. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Ismerősömnek amiatt vették ki a fél petevezetékét. Végül csak lombikkal sikerült neki a baba, igaz, ő 40 éves volt, kimerülő petefészkekkel.
2024. júl. 8. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves #1 köszönöm szépen a válaszod ♥️

Nagyon sajnálom amit veled is történt 😔♥️

De a lényeg,hogy van egy gyönyörű egészséges kisgyereked🥰♥️🙏

Remlemelem nekem is mihamarabb megadatik,hogy anya lehessek🙏

2024. júl. 10. 10:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves #2 nagyon sajnálom de legalább neki is lett gyereke🙏♥️

Én 23vagyok viszonylag fiatal még de nagyon félek mert már volt egy vetélésem és most egyehen kivulim,a 3-ik remélem már sikerulni fog🙏🙏♥️

2024. júl. 10. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:

2020-ban kezdtünk próbálkozni.

2022 februárjában missed ab műtétem volt.

2023 augusztusában pedig életmentő műtétem volt méhen kívüli terhesség miatt, a jobb oldali petevezetékemet vették ki.

Azóta nem sikerült teherbe esnem.

2024. júl. 16. 12:31
 6/7 anonim válasza:

2022 március 27-én műtöttek méhen kívüli terhesség miatt, 1 petevezetőm maradt.

Rá három hónapra kezdtünk el próbálkozni, azonnal terhes lettem, van egy 1,5 éves gyerkőcöm! ❤️Látom a kérdés pár hónappal ezelőtti, de remélem olvasod a válaszom, vagy esetleg már azóta te is babát vársz ! ❤️

okt. 15. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Köszönöm szépen a válaszod, szívből gratulálok neked az édes kis csöppséghez🥰🙏❤️

Örülök,hogy ilyen gyorsan babás lettél 🥰

Már én is kisbabát várok hála a Teremtőnek🙏🙏❤️

Engem május 13án műtöttek majd egy hónap múlva kontroll akkor azt mondta a doki minden rendben lehet próbálkozni,a következő ciklusban elkezdtük aztán 2-ik hónapban pozitívat teszteltem 🙏🥰

Nem tudok elég hálás lenni érte 🥰❤️

Remélem minden rendben marad továbbra is 🙏❤️

okt. 16. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!