Nem még soha senkivel 🤦🙄🤷♀️ Miért olyan nehéz felfogni agyilag, hogy az elején a tünetek egyaránt utalhatnak menstruációra és terhességre is.... ezért az első jel a vérzés kimaradàsa és a pozitív teszt. Amíg ezt nem tudjátok felfogni/értelmezni, addig szerintem kár a gyerekvállalást erőltetni.
júl. 4. 16:42
3/14 anonim válasza:
2-es nagyon ritkán megesik, hogy a menzesz elmaradás nem jelentkezik 4 hetes terhesen, hanem történik némi vèrzés, amit menzesznek hisz az anya és csak kesőbb derül ki mi a szitu.
Egyébként meg szerintem bárkinek van lehetősége tühetek helyett inkább a terhesteszteket megcsinálni akár minden hónapban. Garantáltan informatívabb, mint minden tünetbe belemagyarázni
júl. 4. 16:48
4/14 anonim válasza:
Nekem minden ciklusban volt enyhe alhasi görcs (ún. szúrkálás), abban is, amikor terhes lettem. Meg az összes többiben is. Tehát nem kifejezetten beágyazódási tünet.
júl. 4. 16:57
5/14 anonim válasza:
3# igen és ? Kimondta, hogy nem lehet ritka esetben vérzés. Olyan is van,nagy ritkàn, hogy nem lesz pozitív a teszt , mégis terhes az illető. Nem ez a lényeg..
júl. 4. 17:26
6/14 anonim válasza:
Sot, az is beagyazodasi tunet, ha zuborog a hasad.
Akkor mar a baba beszél, csak meg nincs tiszta hangja.
Es azt mondja, hogy :IDIOTA VAGY!
júl. 5. 12:49
7/14 anonim válasza:
Nekem peteérés szerű tüneteim voltak ( petefészek fájdalom kisebb fájdalmak), peteérés után 6-7 nappal. A terhesség nem sikerült végül, kémiai volt.
júl. 10. 18:18
8/14 anonim válasza:
Istenem ennyi megkeseredett kőbunkót🥴🙈 Lehet tünet, sőt pecsételő vérzés is jelentkezhet, minimális.
Tudnám a nagyokos frusztáltak minek írnak kommentet oké megértem rohadt okosak és felhergelik magukat a kérdésen de nem kötelező válaszolni rá könyörgöm lapozz tovább!Így is nyomorult érzéketlen világot élünk és még teszünk is rá egy lapáttal 🤷🤦
júl. 26. 16:04
9/14 anonim válasza:
8# hülye kérdése nem lehet normálisan válaszolni. Nyilván lehet tünet meg menstruációè is. Hogy lehet ilyen baromságot kérdezni? Meg h elfordult e valakivel? Istenem.... De nyilván mi vagyunk a bunkók....
júl. 26. 20:04
10/14 anonim válasza:
#9 értem én, hogy szerintetek hülye kérdés de ha nem tudsz normálisan válaszolni neki minek írsz bunkó stílusban?Sőt minek válaszolsz egyáltalán? 🤷
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!