Miért van az, hogyha a mikroszkópot természetes fénynél (ablaknál) nézem akkor páfrányokat látok (igaz homályosan)? Ha meg mondjuk egy asztali lámpa fényénél, akkor meg vegyes képet látok? (azt meg tisztán)
Figyelt kérdés
Más is tapasztalt már hasonlót?2009. jan. 6. 11:55
1/4 anonim válasza:
Van ennek köze a teherbeeséshez? Nem cikizésből kérdem, komolyan! Érdekelne!
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, de az ovulációs mikroszkóppal kapcsolatos kérdéseket, hova írjam???? Ha beírod a keresőbe, hogy ovulációs mikroszkóp, kidob egy csomó kérdést, és mindegyik a teherbeesés témában van. Úgyhogy ennyit erről...
2009. jan. 6. 12:33
3/4 anonim válasza:
Jó helyre írtál!!
Én - vagyis a párom, mert ő jobban látta valamiért - kislámpa fényénél néztük, úgy, hogy összenyomtuk . Így élesen kirajzolódott mindig a páfrány, vagy a köröcskék. Azt nem tudom, hogy tudod-e, hogy érdemes az egész felületet végigpásztázni, mert sokszor a szélén vannak elbújva a páfrányocskák...
4/4 anonim válasza:
Első vagyok! Ne haragudj, tényleg nem kötekedni akartam, nem értek a témához, de most már ezt is tudom! Remélem hamar összejön a baba... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!