Mi a véleményetek a hőgörbémről?
Sziasztok!
Alaphőm 36,4-36,5 körül szokott lenni. Ovu után 37 vagy a fölött volt eddig. Ovu második napján visszaesik, aztan visszamegy es fent is marad.
Kérdésem, hogy szerintetek volt-e ovum ebben a ciklusban?
Köszönöm!
2 tizedesjegyig mér a hőmérőd? Olyannal kéne mérni.
Szájban méred, ébredéskor?
Csak egy tizedesig, bár eddig ezzel is jó volt, nem tudom, hogy mi történt..
Hüvelyben, azonos időben, egyből ébredés után, szinte még félálomban.
Most olvastam végig, hogy mit írtam. Szóval nem 37 szokott lenni, hanem 36,7 és a fölött. 😅
Bocsi, gyerekek mellett írtam 😅
Ezért is furcsállom, hogy felmegy 36,7-re meg 36,8-ra is, de nem marad ott..
Általában hormonális eltérés az oka, ha cikkcakkos a görbe. Vérvétel tudja kimutatni, pontosan mi a gond.
Vagy például ha nyitott szájjal alszol, az befolyásolja a görbét. Vagy ha bizonyos gyógyszereket szedsz, például allergiára, vagy alkoholt ittál előző este. Rengeteg minden befolyásolhatja.
Vagy a nem megfelelő mérés. Reggel kell mérni rögtön ébredéskor, még ágyban fekve, minimum 3 óra alvás után. Azonos időpontban, vagy ha később kelsz, korrigálni kell az értéket.
Kedves 6-os!
Nem tudom mitől lett ilyen, az ez előttiek és az ezutáni görbék is "szépek" lettek.
Egyébként 17.cn volt ovulációm.
Szerintem, ha egyszeri alkalom és ha tudod, hogy mindent jól csinálsz, akkor nem kell aggódnod.
Kedves 7-es válaszoló!
Mit értesz az értékek korrigálása alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!