SOS A 28. napon megtermékenyülhet a petesejt? SOS
Figyelt kérdés
30-31 napos a ciklusom általában.2010. okt. 30. 19:44
2/12 A kérdező kommentje:
az az SOS. hogy nem jön meg 4 napja csináltam ma egy tesztet...de negatív lett.nem szeretnék terhes lenni.
a párommal a 28. naptól voltunk együtt megszakításos védekezéssel.
2010. okt. 30. 19:51
3/12 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes.
Ha nem akarsz gyereket akkor védekezzetek.
4/12 anonim válasza:
Gond nélkül úgyhogy kezdhetsz imádkozni.
5/12 anonim válasza:
Igen meg, de nagyon kicsi az esélye. Ha biztosan volt ott petesejt, akkor 30% az esélye, hogy megtermékenyül, de azért a ciklusnak ennyire a végén ritka a peteérés.
Mindenesetre a megszakítás nem védekezés, elég egy spontán peteérés, és máris megvan a baj.
A spontán peteérés meg egy orgazmus hatására is létrejöhet.
Szerintem nem vagy terhes, de ha egy hét múlva még mindig nem jött meg, tesztelj újra, lehetőleg érzékeny (10-es) teszttel.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó üzenetet.
2010. okt. 30. 20:48
7/12 anonim válasza:
Elméletileg lehet, de szerintem nagyon-nagyon sok tényezőnek kell együttesen fennállnia ahhoz, hogy ez megtörténjen. Kicsi rá az esély.
8/12 anonim válasza:
ugyanezt irtam volna mint az utolsó ha a kommentet a kérdés alá irod. első.
10/12 anonim válasza:
Az jutott eszembe, hogy a teszt még ki sem mutatná, ha esetleg tényleg az lennél. Ha a 28. napon voltatok együtt, 30 napos a ciklusod és 4 napja késik, akkor még csak 6-7 napja történt a dolog! Min. 12 nap kell, hogy a teszt kimutassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!