Mikor lehet a peteérés?
Ne kövezzetek meg érte de kérlek segítsetek hogy mikor lehet kb az ovum.?
Minden hónap 3.-án szokott megjönni a menstruációm.
Hányadikán lehet a tüszőrepedésem?
Most teszteltem ovulacios tesztel tegnap 19-ei napon 13:00 órakor ami szerintem pozitív volt viszont este is csináltam egyet ami már nem volt pozitív.
Párommal tegnap este voltunk együtt.
Lehetséges hogy így sikerüljön a terhesség?
Köszönöm
Van rá esély. Viszont már rossz az egész, ha dátumhoz kötöd a ciklust. Mivel minden hónap más hosszúságú így a ciklusod is.
Ilyen értelemben nem számít a dátum.
Ami fontos az a ciklusod hossza. A ciklusod hosszából kivonod a 14 napot és kb azon a napon van ovu.
Ugye a leggyakoribb a 28 napos ciklus, 28 napos ciklus esetén 14. Napon van ovu. Arányosan így tovább, 31 napos ciklus esetén 17.napon...stb.
Viszont ovutól a mensiig a napk száma Egyénenként állandó. Ez a szám 12-16 között mozog, ezt mindenki saját maga tudja megnézni.
Így, 28 napos ciklus esetén az ovu lehet 12-16.ciklusnapon. tehát ezen időszakon belül érdemes együtt lenni illetve ezen időszak előtt 3 nappal már lehet hajrázni.
Sajnos a megfelelő mapot elkapva sincs garancia a terhességre. Egészséges pároknak is kellhet 4 hónap...
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!