Létezik hogy valaki terhességi tüneteket produkál terhesség nélkül?
Őszintén elég kicsi esélyt látok a terhességre, viszont megijeszt hogy olyan dolgokat tapasztalok, amik arra utalnak. Hányinger, alhasi fájdalom, puffadás és a melleim is fájdogálnak. Lehetséges hogy ezek a menstruáció tünetei? 1 hét múlva esedékes, nem jellemző hogy ilyen korán jelentkeznének ezek a tünetek.
Picit stresszelek hogy mi van velem, ez is közrejátszhat a dolgoban. De azért érdekelnének a vélemények
"nem jellemző hogy ilyen korán jelentkeznének ezek a tünetek."
Hát most jelentkeznek, mert nőtt az ösztrogén szinted az elmúlt időszakban. Ennyi.
Ezek nem terhes tünetek hanem pms.
Még a beágyazódás sem ért volna véget.
Terhes tüneteket a hcg szint növekedése okoz. Ami ugye neked még nem is lehet, mert nem maradt ki még a menstruációd.
Amúgy a pozitív teszt utàn kb. 2-3 héttel indulnak a tünetek de van olyan akinél semmi.
Szóval pms ez.
Ez mind pms. Teljesen normális. Sajnos a terhes tünetekre hasonlítanak, de ha csak tünetekből lehetne tudni....nem kellene terhességi teszt.
Nálam a tüneteid rendszeresek.
Viszont mikor terhes voltam akkor nem jelentkeztek csak a pozitív teszttől...de akkor azonnal émelyegtem...lehet kicsit pszichés, nekem mindig 3-4nappal mensi előtt pozi lett a tesztem és azonnal tüneteltem is.
Ahogy fentebb írták, ilyen korán nincs terhes tünet mert terhesség sincs. Ha már pozitív a teszt van elég hcg tehát lehet terhes tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!