Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
sziasztok! A ciklusom 6. napjan(ez volt a menstruaciom utolsó napja és egy kocsit meg vereztem is) analisan szexeltunk, egy jó ideje csinaltuk amikor egyszer veletlenul kb ugy félig becsuszott a huvelyembe de nem akkor élvezett el csak kesőbb és egybol kihúzta. Tudom van ra esely hogy terhes vagyok de szerintetek érdemes aggódni?jún. 17. 19:26
1/3 anonim válasza:
Mikor volt ez az aktus? Ha azóta jött meg, akkor biztosan nem vagy terhes. Ha ma történt, akkor is nagyon-nagyon kis esély van rá. Azonban egy fertőzésre cserébe, jó nagy.
2/3 anonim válasza:
Jobban aggódnék amiatt, hogy bacikat vitt át.
3/3 anonim válasza:
Kizárt!
De azért egy hüvelyöblítést csinálhattál volna, a bejutott bacik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!