Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is szokott 37.3 lenni...

Másnak is szokott 37.3 lenni a reggeli hője luteális fázisban, pár nappal menzesz előtt úgy, hogy nem várandós?

Figyelt kérdés
Nem másért, nem akarok terhes lenni perpillanat, de sz*rul viselem. Hőhullámaim vannak, alig bírok aludni, ha nem patakban folyik rólam a víz, akkor 2x kimegyek pisilni éjjel. Borzalmas. A ciklus elején meg ilyen 36.2 szokott lenni, ez azért nagy eltérés, nem is csodálkozom azon, ha rosszul leszek. Főleg télen oylan helyeken, ahol 25 fokon megy a fűtés...

2024. jún. 17. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez vírusfertőzés tünetnek is simán elmegy.
2024. jún. 17. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:

1-es, nem írtam volna ki kérdést, ha egyszeri állapot lenne. Ez minden ciklusnál így van. Vírusfertőzésnél millió más tünetem is van.

De nezegettem hőgörbéket, másnak is szokott ilyen magas lenni. Ezek szerint én csak sz*rul viselem...

2024. jún. 17. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen és azon a napon mikor leesik a hő megjön.
2024. jún. 17. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem már a mai napon elkezdett esni, jobban is aludtam. 25. Nap, 30 naposak a ciklusaim. De úgy lattam ez is normális, ha fokozatosan elkezd esni, nemcsak a menzesz napján zuhan le. Ovulációkor meg nagyon leesik (olyankor meg kb. Szétfagy a lábam)
2024. jún. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!