Szauna a luteális fázisban próbálkozás idején?
Persze. Amíg nem késik, nem vagy terhes.
Vagy bújj kő alá akár 1-2 évre is, ha netán annyit kéne várnotok a babára.
De most tényleg komoly a kérdés?
A fogantatást semmi ilyesmi külső hatás nem fogja befolyásolni!
Biztos, hogy külső hatás nem befolyásolja? Csak azért jutott ez eszembe, mert majd' egy védekezésmentes év után pont abban a téli hónapban estem teherbe sikeresen, mikor a rossz idő miatt pont nem tudtam futni menni a ciklusom második felében. (Egy kémiai terhességem volt mindössze előtte ebben az időszakban.)
Ez nem függhet össze?
Bocs az "off"-ért 🙃
Gondolj bele. Most le mondasz mindenről ,mert ti most próbálkoztok. És mondjuk csak néhány hónap múlva esel teherbe.
Esetleg 1 év. ( De ne így legyen!)
Addig semmit nem fogtok csinálni?
Mi is szeretnénk babát ,férjem pont tegnap kérdezte ,hogy a jövöheten egyik nap nem megyünk el szaunazni? Mondtam is gondolkozás nélkül ,hogy dehogynem. Imádok szaunazni. Nagyon feltölt ,kikapcsol. Nagyon szeretem.
Persze lehet néhány dolgon változtatni , de egy wellness ,szauna ,egy pohár bor sör. Vagy egy jó hangulatú buli az ismerősökkel , felesleges lemondani. Érezd jól magad. Legyetek együtt amikor jólesik. És jönni fog a baba. Nem fog ártani a szauna 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!