Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szauna a luteális fázisban...

Szauna a luteális fázisban próbálkozás idején?

Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Persze. Amíg nem késik, nem vagy terhes.

Vagy bújj kő alá akár 1-2 évre is, ha netán annyit kéne várnotok a babára.

2022. okt. 14. 21:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Tök jó ötlet!
2022. okt. 14. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Azt csinálsz amit akarsz, akár matt részegen is bulizhatsz, ilyenkor az sem lenne hatással semmire.
2022. okt. 14. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

De most tényleg komoly a kérdés?

A fogantatást semmi ilyesmi külső hatás nem fogja befolyásolni!

2022. okt. 14. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Vannak erre vizsgalatok, de, igen, arthat, HA 10 percnel hosszabb, de az infraszaunaba, vagy 60 fokosba siman beulhetsz ennyi idore a lutealis szakaszban is.
2022. okt. 14. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
21%

Biztos, hogy külső hatás nem befolyásolja? Csak azért jutott ez eszembe, mert majd' egy védekezésmentes év után pont abban a téli hónapban estem teherbe sikeresen, mikor a rossz idő miatt pont nem tudtam futni menni a ciklusom második felében. (Egy kémiai terhességem volt mindössze előtte ebben az időszakban.)

Ez nem függhet össze?

Bocs az "off"-ért 🙃

2022. okt. 15. 03:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele. Most le mondasz mindenről ,mert ti most próbálkoztok. És mondjuk csak néhány hónap múlva esel teherbe.

Esetleg 1 év. ( De ne így legyen!)

Addig semmit nem fogtok csinálni?

Mi is szeretnénk babát ,férjem pont tegnap kérdezte ,hogy a jövöheten egyik nap nem megyünk el szaunazni? Mondtam is gondolkozás nélkül ,hogy dehogynem. Imádok szaunazni. Nagyon feltölt ,kikapcsol. Nagyon szeretem.

Persze lehet néhány dolgon változtatni , de egy wellness ,szauna ,egy pohár bor sör. Vagy egy jó hangulatú buli az ismerősökkel , felesleges lemondani. Érezd jól magad. Legyetek együtt amikor jólesik. És jönni fog a baba. Nem fog ártani a szauna 😉

2022. okt. 15. 07:38
 8/8 anonim ***** válasza:
38%
Nem mond le mindenrol, csak max. a szaunazas egy reszerol, ha pont a ciklusa masodik felere esik. En nrm mondtam le rola, de megis jo szarul ereztem magam, mert beleegett az agyamba az a sztori, (erzekenyek, terhessek ne olvassanak tovabb), ahol a terhesseg ikreterhessegnek indult, hipnozisban visszavittek a pacienst a magzatkorabeli “emlekekhez”, ahol konkretan fel tudta idezni, hogy az ikertesoja akkor ment el, mikor marha meleg volt, es kiderult, hogy anyukaja akkortajt szaunazott. Hogy most igaz-e vagy sem, azt eldonti mindenki azok alapjan, amiben hisz.
2022. okt. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!