Pozitív ez a teszt?
Figyelt kérdés
A felső 8 dpo, az alatta lévő 9 dpo. Az alsót látom, hogy negatív, a felső pedig picit elázott, de amiatt reménykedhetek?
jún. 16. 10:26
11/16 anonim válasza:
Azért, mert nem a teszt negatív és ezt leirjak, miért negatívak az emberek?
12/16 anonim válasza:
Keresedre a valasz hogy az miatt ne remenykedj mert van egy elazott es egy negativ teszted.. de ha orvosilag pontosan nem tudod a peteeresed napjat akkor eleg akkor feladni ha megjott :). Orvosilag ellenorzott ciklusban 100% peteeressel 10 dpon voltam hatarozott pozitiv.. valoszinuleg mar 8-9 kornyeken mar halvanyan sejtheto lett volna
13/16 anonim válasza:
A teszt alapján ne reménykedj.
Negatív mindkettő.
14/16 anonim válasza:
Ezt még önmagában én inkább venném negatívnak, mint pozitívnak. Nehéz megmondani, vagy elázott, vagy van ott valami halvány, ha valóban második csík, akkor 1-2 nap és egyértelművé fog válni. Holnap reggeli vizeletből próbálj újat tesztelni, az már biztosabb lesz. :)
15/16 anonim válasza:
a felsőn látni valamit, az alsón alig, azaz halványabb. akár kémiai is lehet
viszont ez az átfolyt a festék mert elázott... ezt nem is értem... szerintem ilyen nincs, pedig csináltam jó pár tesztet, 3 gyerekem van ebből 2re hónapokig/évekig vártunk. sose volt elfolyt ilyen olyan tesztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!