Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lehet ez ? 8...

Szerintetek mi lehet ez ? 8 mm endometrium az uterus fundusàban 6 mm es gesztàciós gyűrűnek imp. Képlet sejthető.

Figyelt kérdés

04.20.-àn volt az utolsó menstruáció, mindig is rendszertelen volt a menstruációm.

06. 04 - én erős pozitív lett a tesztem

, elkezdtem barnàzni , hol véres hol csak barnás , nem olyan a vérzés mintha menstruáció lenne . Voltam sztk dokinàl ott látta 8 mm endometrium és a 6 mm es gesztàciós gyűrűt , de azt mondta hogy akár lehetek méhen kívüli terhes is , de lehet hogy nem is lesz belőle terhesség .

Elküldött béta hcg vérvételre ,2943mIU/ml holnap lesz ismétlés .Kedden megyek a saját orvosomhoz .

Jàrt màr esetleg így valaki ?

Engem a barnàzás aggaszt a legjobban .

jún. 16. 05:33
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Elindult egy terhesség de még nagyon korai.

Nekem hasonlóbol vetélés lett de én tudtam az ovut és már a matek se jött ki. 11.héten sikerült műtéttel befejező

jún. 16. 06:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Progeszteront adott?
jún. 16. 07:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen , kaptam 3x2 utrogestant , de így is megmaradt a pecsételés .
jún. 16. 07:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Első nagyon sajnálom.

Màr van 1 gyerekünk, de szerettünk volna neki tesót , mikor vele voltam terhes az sem volt egyszerű rà 3 évet vártunk , most is 2 éve próbálkozunk .

Félek a vetéléstől , de attól mégjobban hogy méhen kívüli a terhesség.

jún. 16. 07:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Bármi lehet még belőle. Türelem bármilyen nehéz is. Kívánom a legjobbakat.
jún. 16. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Dokinál pénteken voltal?

Mert ha 4-én erös pozitív lett a teszt akor minimum 4hetes lehettel de azóta majdnem két hét telt el és szerintem sajnos többet kellet volna látnia

De drukkolok hogy jó kimentele legyen

jún. 16. 16:50
 7/10 anonim válasza:
Ha méhen kívüli felmerül, menj több orvoshoz , több uh ra, mert brutális , amikor bajt csinál!
jún. 16. 18:30
 8/10 A kérdező kommentje:

6#

Dikonàl csütörtökön voltam , pénteken voltam vérvételen és holnap is megyek vérvételre csak hcg - kért .

7#

Keddre van időpontom a sajàt orvosomhoz .

Remélem ő tud valamit mondani .

jún. 16. 19:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok .

Sajnos a mai vérvételen csökkent a szàm csak 2716 mIU/ ml lett az eredmény .

Mostmár csak azt remélem hogy nem méhen kívüli .

Holnap orvos remélem ő tud valamit mondani .

jún. 17. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
A méhen kívülire inkább az jellemző hogy lassan nevelekszik.
jún. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!