4 napos, 2 nap után màr gyenge vérzés ekkora endometrium mellett?
Ovuláció körül a 18. Napon 7.7-nek mérte a nőgyógyász legutóbb és erre semmit sem mondott. 7 mm alatt úgy tudom nem tud stabilan beágyazódni, pár hónapja próbálkozunk.
Nem akarok ezen stresszelni feleslegesen, de annyira fura, hogy 2 napig van rendesen vérzésem, utána meg 2-3 napig alig.
Néha elöntött a vér és olyankor nagyon szédülök, de az is max. 2 napig és sokat görcsölök, de ez családi örökseg sajnos.
Nekem is hasonló mensim szokott lenni, kicsit mondjuk változó, de olyan is van, hogy csak az első (vagy csak a második) napon kell tampon, a többin szinte elég egy vastag tisztasági betét.
Ettől függetlenül simán teherbeestem kétszer is, bár az első baba elment, de nem megtapadási probléma miatt 😞
Mikor felmerült a terhesség gyanúja (28. ciklusnapon más miatt mentem volna dokihoz, de addigra lett egy szép pozitív tesztem), akkor 8 mm-nek mérték, és minden rendben volt.
A 7,7mm endometriumnak is van még ovutól pár napja tovább vastagodni, szóval ha az orvos nem mondott semmit, akkor szerintem ne izgulj! :)
(Sőt, pár hónap utàn semmin ne görcsölj, valószínűleg minden rendben van, csak eddig pont nem volt szerencsétek! 🙂)
8mm-t mondanak a beágyazódáshoz. Ovunál 5-7mm az optimális. Beágyazódásra bőven el fogja neked érni a 8mm-t, mivel ovu után eleve gyorsabb ütemben növekszik, mint előtte. Ki van ez találva😉
Nekem vetélés után 11mm volt, mégis gyengébb lett a menstruációm, mint szokott, és kontrollon látszott, hogy levált rendesen. Semmit nem jelent.
Most ovu után 2-3 nappal volt 7mm és a doki szerint az is tökéletes.
Vastagításra egyébként napi 400mg E vitamint szokták ajánlani, de a leírtak alapján neked semmi szükséged rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!