Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőgörbe hamarabb mutathatja...

A hőgörbe hamarabb mutathatja a terhességet, mint a 10-es teszt?

Figyelt kérdés

Ma reggel feljebb ugrott a hőm 3 tizedet, 8 dpo.

Volt már így valaki?

jún. 15. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Trifázisos görbe jelezhet terhességet, de nem minden esetben. Azért ne éld bele magad.
jún. 15. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A luteális letelte előtt nem jelent semmit.
jún. 15. 12:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Így néz ki a görbém:

[link]

Azért én nagyon megörültem neki. 36,7°C akkor szokott lenni, amikor beteg vagyok és ez már hőemelkedésnek minősül nálam.

jún. 15. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelenthet jót. Nekem is trifázisos volt a görbém, és magasabb volt a hőm, mint szokott lenni, mikor pozitív lett a teszt. Mondjuk gyerek nem lett belőle sajna….
jún. 15. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyakran volt olyan, hogy luteális közepén feljebb ment a hő, de a végén ugyanúgy mélyrepülés lett belőle. Amikor terhes lettem akkor csak pozitív teszt után ment még feljebb a hő, 37,0 fölé.
jún. 15. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, azt még hozzáteszem, hogy pozi tedzttől utrogestant használtam, valószínűleg a progeszteron pótlástól emelkedett tovább a hő, nem magától.
jún. 15. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

1 hete stabilan 36,7 felett van (bár kicsit girbe-gurba rosszul alszom es lehet elkaptam valamit), de sajnos full neg. A tesztem 28. Napon. :(

Neked sikerült kérdező?

jún. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!