1/11 A kérdező kommentje:
5dpo napon vagyok.
Mindjárt megjön érzésem néha-néha van.
2024. jan. 25. 07:25
3/11 anonim válasza:
Ennyiből még nem lehet semmire se következtetni.
5/11 anonim válasza:
Azért azt jó lenne már a fejekben tisztázni, hogy pár nappal az ovuláció után nem létezik terhesség. Ha lesz is még el sem indult semmi. A mindjárt megjön érzésed se jelent semmit, sőt még az sem ha minden nap hánysz, szédülsz meg az összes terhestünetet behalucinálod magadnak amit a neten olvastál
6/11 A kérdező kommentje:
Esetleg volt olyan kérdés, hogy "uhh terhes vagyok ugye?"
Szerintem nem volt ilyen kérdés.
Egyszerűen csak a véleményetekre lettem volna kíváncsi.. A hőgörbém alapján..
2024. jan. 25. 09:17
7/11 anonim válasza:
És a hőgörbéd alapján mire vagy kíváncsi?
8/11 anonim válasza:
Kérdező mire vagy kivancsi?
Ezek szerint vold ovud. Másra nem alkalmas!
10/11 anonim válasza:
A görbéd alapján 5dpo-n még csak tippelni sme lehet, az, hogy most felment ennyire tényleg semmit nem jelent. Akkor fog jelenteni, ha végig magasan marad és elmarad a mensid. Görbe alapján kb 12. dpo-tól lehet tippelni. Akkro mrá a teszt is mutatja. Sokaknak pl csak mensi ideje alatt esik vissza a hője, így pl ők soha nem tippelhetnek görbe alapján.
Nálad hamarabb gondolnék arra, hogy lehet beteg leszel.
Ovud volt. Ennyit lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!