5 nap késés után csináltam egy harmadik tesztet, ami szintén negatív lett. Miért nem jön meg? Lehetséges, hogy van valami?
Figyelt kérdés
De persze még nem jött meg. Már lemondtam arról, hogy sikerült,de nem értem miért késik ennyit. Tünetem nincs sem arra, hogy meg fog jönni, sem arra, hogy terhes lehetek. Nagyon szerettem volna, ha babó van, de most félek, hogy valami gáz lesz. Írjatok légyszi véleményt, szerintetek mi lehet. Még azért kicsit reménykedek.2008. jan. 9. 07:52
1/5 anonim válasza:
Várj még pár napot azután ismét tesztelj 8ha addig se jön meg). lehet, hogy az gond, hogy nincs elég hcg a szervezetedben, ezért negatív a teszt. A negatív soha nem biztos, csak a pozitív, úgyhogy van remény.DE!!! Ne görcsölj ezen, ne járjon állandóan ezen az eszed, mert a sok stressz megnehezíti azt , hogy a baba összejöjjön.
2/5 anonim válasza:
Viszont,ha hétvégéig is minden teszt negatív,és a mensi sem jelentkezik,akkor jó lenne elmenni dokihoz,neh valami más baj legyen.Van olyan,akinek sokáig nem mutatta ki a terhességét,majd a doki mondta,h babás.(De tény,h ez baromi ritka,és erre nem kell játszani.)
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, hogy ne görcsölj. Én is nagyon akartam és nem jött össze hónapokig. Decemberben már nem gondoltam rá, eltereltem a gondolataimat, bár nem volt egyszerű. És ma már megyek dokihoz:)
Ha nem jön meg még pár napig, akkor menj el dokihoz.
4/5 anonim válasza:
Én is igy voltam mult honapban,10 napot késett,már azt hittem baba van a dologban ,de sajna nem .VÁrj még talán neked nagyobb szerncséd lesz.Nyugodj meg.És csinálj majd tesztet.
5/5 anonim válasza:
Nekem 4 napja késik,tünetem van,de neg.a teszt.Hétfőn megyek UH-ra,amit a dokim csinál.A Medilab-ot,a Gabriel-t mondják jónak,én Dm-es Corax-al csináltam.Eddig nekem napra pontos volt,tehát türelem,és ha nem vagy biztos magadban,menj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!