Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell számolni a 20-21.n...

Hogyan kell számolni a 20-21.napot a hormon vérvételhez?

Figyelt kérdés
Mensi első vagy második napjától?
jún. 13. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Az elsőtől. A ciklus 21. napján kell menni, a ciklust meg a vérzés első napjától számoljuk.
jún. 13. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

A legpontosabb egyébként, 7 nappal ovu után... akinek 28 napnál hosszabb ciklusai vannak annak nem lesz pontos az eredménye 21. Napon.

De ezt a dokival tisztázni kellett volna. Ráadásul elég fontos, hogy ne legyen nagy az eltérés. 6.7.8.nap kell legyen... ez a +-1nap belefér. Használj lh tesztet, ha pozitív akkor számolj rá 7 napot. Pozitív lh tesztnél foglalsz időpontot vérvételre.

A jó doki figyelmeztet is erre. Nyilván, ha nagyon hosszú ciklusok vannak, vagy kimaradnak, akkor nincs mese...menni kell 21 nappal az első ciklusnap után. Legfeljebb kiderül, hogy nem volt ovu.

Sok sikert.

jún. 13. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Én lh teszteltem és ovu után a 7.napon mentem
jún. 16. 01:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Juni 13.-án jött meg!

juli 3.-ára kértem vérvételre időpontot

jún. 16. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány napos a ciklusod?
jún. 16. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Változó 27, legtöbbször 28 van hogy 25
jún. 17. 06:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezért lenne jó ha lh tesztelnél.

Nekem ahogy vérvételre kellett mennem a 21 naposra, na pont akkor tolódott ki az ovum így tudtam, hogy 5 nappal később kell mennem.

3.a pont jó lesz, de ha pont most lesz tolódás tudd, hogy az eredmény sem lesz valós

jún. 17. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!