Hogyan kell számolni a 20-21.napot a hormon vérvételhez?
A legpontosabb egyébként, 7 nappal ovu után... akinek 28 napnál hosszabb ciklusai vannak annak nem lesz pontos az eredménye 21. Napon.
De ezt a dokival tisztázni kellett volna. Ráadásul elég fontos, hogy ne legyen nagy az eltérés. 6.7.8.nap kell legyen... ez a +-1nap belefér. Használj lh tesztet, ha pozitív akkor számolj rá 7 napot. Pozitív lh tesztnél foglalsz időpontot vérvételre.
A jó doki figyelmeztet is erre. Nyilván, ha nagyon hosszú ciklusok vannak, vagy kimaradnak, akkor nincs mese...menni kell 21 nappal az első ciklusnap után. Legfeljebb kiderül, hogy nem volt ovu.
Sok sikert.
Juni 13.-án jött meg!
juli 3.-ára kértem vérvételre időpontot
Ezért lenne jó ha lh tesztelnél.
Nekem ahogy vérvételre kellett mennem a 21 naposra, na pont akkor tolódott ki az ovum így tudtam, hogy 5 nappal később kell mennem.
3.a pont jó lesz, de ha pont most lesz tolódás tudd, hogy az eredmény sem lesz valós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!