Menstruáltam, de nem úgy ahogy azoktam, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kb egy hete múlt el a menstruációm. Fura volt ahogy megjött, nagyon fájt a derekam (sosem szokott) leginkább barnáztam, csak két nap volt vérzés, szaga sem olyan volt mint a menstruációnak. Azóta ugyanúgy fájnak a melleim, fáj a fejem, szörnyen ingerlékeny vagyok, és nagyon éhes is. Érdemes csinálnom egy tesztet? Van köztetek olyan aki menszruált első hónapban?jún. 12. 12:18
1/6 anonim válasza:
Ha van okod aggódni, pl védekezés nélkül szexeltél, akkor lehetsz terhes.
Ennyiből senki nem mondja meg neked.
2/6 anonim válasza:
Aki dug az bármikor terhes lehet,kivétel ez alól, ha ki van pakolva az összes nőgyógyászati belső szerve.
3/6 anonim válasza:
Én azt hiszem, hogy menstruáció szerű vérzésem lehetett, nem sima menstruáció (vagy mensi alatt estem teherbe), mert ciklus közepén teszteltem erős pozitívat...
De mivel amúgy sem szokott erős vérzésem lenni, és nem is feltételeztem, hogy terhes lettem, így nem figyeltem, hogy mennyi és milyen szagú vérzés volt 🙃
4/6 anonim válasza:
Azt mondják, ha sokkal rövidebb a megszokottnál és egyértelműen kevesebb vagy más, akkor lehet akár terhesség az ok...vagy valami hormonális gubanc. Tesztelj és kiderül.
5/6 anonim válasza:
A teszt hamarabb meg mondja mint mi . Nekem is ennyi volt csak és babás voltam. De te nem biztos. A helyedben tesztet csinálnék és kiderül :D
6/6 anonim válasza:
Ez simán lehet beágyazódási vérzés, nem mindenkinek van, de neked lehet. Ha maradtak is a tünetek, mi a kérdés? Teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!