15 napig menstruáltam, most terhes lehetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ciklusom 35 napján járok, 15 napig menstruáltam viszont az előző hónap első napjához képest már pár napja késik. Lehetséges a terhesség?2023. szept. 28. 17:26
1/5 anonim válasza:
15 napig menstruáltál? Ez inkább hormonzavarnak hangzik, szerintem keress fel egy nőgyógyászt.
3/5 anonim válasza:
És orvosnal voltál?
Mert ez nem normális.
5/5 anonim válasza:
15 nap menstruáció az nagyon nem normális! Valami komoly hormonzavarod lehet. Vagyis lehet most azért nem jön meg.
De vegyél tesztet, nekem is volt ilyen zavarom, utolsó hónapban én is kb 17 napot menstrualtam, utána meg azért nem jött meg mert terhes lettem. Mondjuk mindezt évek után, el se akartam hinni.
A szüléssel pedig elmúlt ez a gond, tehát biztos hogy hormonális volt. Azért keress orvost, én csupa hülyét fogtam ki (mind nemi betegséget keresett, hiaba mondtam hogy arrol van mar egy rakas negativ leletem), hátha te jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!