Lègyszi mondjàtok el, hogy hasznàljam az ovuteszt csíkokat.26 napos ciklusaim vannak. Nem èrtem, most akkor kell szeretkezni a babàèrt amikor megjelenik a csík vagy amikor negatív lesz?
Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 08:06
1/5 anonim válasza:
Szia! Még tejesen új vagyok az oldalon, de Én(Mi) is Babát szeretnénk, és az egyik kolleganőm adott egy jó tanácsot az ovutesztel kapcsolatban. Tudomásom szerint 5 db. van egy csomagban és ő ( kolleganő) tízet csinált belőlle, úgy, hogy ovatosan hosszába kettévágta, hogy ne sérüljön az a párnácska rajta, amelyk jelzi a pé-t. Neki bevált, most 7 hetes terhes. És akkor van pé-ed mikor, pozitivat mutat. Van egy pár oldal, ahol ecsetelik, hogyan is működik egy ilyen teszt, szerintem járj azért utána, nem akarok butaságot mondani! Kitartást és sok sikert kívánok!
2/5 anonim válasza:
A teszveszen nagyon olcsón rendelhetsz ilyen csikokat, csak ird be a keresőbe. Délutáni vizelettel használd.
3/5 anonim válasza:
Szia.Mi is ovu-tesztel próbálkoztunk és a második hónapban össze is jött a babó(aki ma már 4hónapos).Én úgy csináltam,hogy amikor erősebb volt a tesztcsík mint a másik,na akkor gyorsan nekiláttunk a dolognak ,és utána gyertyaállás meg fél óra fekvés:).Előtte mi is majdnem egy évig próbálkoztunk sikertelenül,de ezzel könnyen összejött.
4hós baba anyuja
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors vàlaszokat ,tehàt amikor legerôsebb a csík nekilàtunk.
2009. jan. 6. 12:42
5/5 anonim válasza:
Az utolsó pozitív és az első negatív napon kell szeretkezni a babáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!