Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az esèly rà?

Szerintetek mennyi az esèly rà?

Figyelt kérdés

Decemberben született kèt gyönyörű babàm.Lombik segìtsègèvel fogantak,mert a fèrjem eredmènyei nagyon rosszak voltak,a spermài 67%-a nem mozgott ès a maradèk spermài is lassùak voltak, csak lombikkal sikerülhet,azt mondta Dr nő.Előtte 3 èvig pròbàlkoztunk ès nem jött össze ès ezèrt mentünk lombikozni.Szülès utàn kb 2 hònappal meg is jött a menszim,eddig volt olyan ,hogy 25 ès 27 napos ciklus,de most 29

-en vagyok ès semmi jelèt nem làtom,hogy megakarna jönni.Tudom ez mèg csak 2 nap eltèrès,de màr az app is mondja nekem,hogy csinàljak holnap egy tesztet,kicsit frusztràlò🤦‍♀️😅Kihùzàsos mòdszerrel vèdekezünk,anno is azzal vèdekeztünk ès nem kett baj,pedig ,akkor mèg nem voltak rosszak fèrjem eredmènyei🤷‍♀️Nem ment belèm enyszer se ès nem hinnèm,hogy magàtòl helyreàllt volna a nemzőkèpessège.Szerintetek ilyen rossz eredmènnyel elővàladèktòl is teherbeeshettem?Mondom eddig 3 èvig hiàba ment belèm 2-3 naponta pròbàlkozàsnàl,akkor sem estem teherbe.Lehet tènyleg tùl gondolom ezt a pàr nap kèsèst.Lehet a melegtől,az időjàràstòl kèsik?Vagy stressz a babàk miatt?(szerdàn,csütörtökön,pènteken egyedül voltam velük(egyèbkènt szüleim besegìtenek màskor) ès nagyon kifàrasztottak,mert 5 ès fèl hònaposak ès sokat vannak fent+hisztisek is,szòval nagyon kreatìvkodnom kellett,hogy lefoglaljam őket) Minden nap edzek este ès ki is szoktam fulladni a meleg miatt,lehet hogy a tùlhajtàs miatt?

Köszönöm a vàlaszokat!

#Menszi kèsès
jún. 10. 15:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Van esély rá, hogy terhes vagy, de szerintem inkább csak késik, még nem állt vissza teljesen a szülés után a ciklusod. De ez csak találgatás, tesztelj és kiderül. Majd írd meg az eredményt. 😊 Hasonló cipőben vagyok én is. Lombikos kismama vagyok, és majd szeretnénk kis tesót, és abban reménykedek, ő majd spontán fog jönni, de mivel nálunk is inkább férfi oldalon volt gond, ezért jó lenne egy ilyen történetet hallani. 🙂
jún. 10. 18:38
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Mi lassan 30 éve védekezünk így, 3 tervezett gyerekünk van.

Tényleg nincs sok esély a terhességre, simán késik.

jún. 10. 18:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kizart hogy terhes vagy
jún. 10. 19:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Èrtem,köszönöm szèpen a vàlaszokat!🙂Remèlem,akkor negatìv lesz a teszt,mert nagyon szeretem a gyerekeket ès a babàimat is,de 2 gyerek bőven elèg nekünk😅Ìgy is nehèz velük😅Egy harmadik baba sok lenne,legalàbbis nekem,azèrt is ijedtem meg.De majd megìrom,hogy mi volt 🙂
jún. 10. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálunk sose lett így baba. Ha időben kivette, akkor nem vagy terhes. Évek óta csak akkor lettem terhes, amikor gyereket akartunk.
jún. 10. 23:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy ezen a hèten fogytam 5 kg-mot,mert csak csirkesalàtàt ettem ès persze edzettem mellè.
jún. 11. 22:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Màrmint 1 hèt alatt.
jún. 11. 22:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Most vagyok a ciklusom 31. Napjàn,mèg nem jött meg,de a 10-es èrzèkenysègű teszt negatìv,szòval szerintem csak simàn kèsik,valòszìnű a hirtelen sùlycsökkenès miatt.

Köszönöm a vàlaszokat!😘

jún. 12. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!