Túl hamar csináltam tesztet, negativ lett?
Figyelt kérdés
2010.10.06.-án volt az utolsó menstruációm,20.-án peteérésem, a párommal együtt voltunk kétszer is 17.-én,a tegnap 29.-én csináltam tesztet negatív lett túl hamar csináltam?Annyira szomorú vagyok egész nap sírtam annyira szerettem volna.2010. okt. 30. 09:20
1/11 anonim válasza:
Bizony, túl korai volt. Még csak 10 nap telt el a peteérésed óta. Nem esélytelen, de nem is túl gyakori, hogy már ilyenkor pozitívat mutat a teszt. Nem voltatok valami sokat együtt, és peteérésed előtt 3 nappal háát nem túl közeli, de abból még összejöhet baba. Azért próbáljatok meg kicsit sűrűbben összebújni, főleg a középső időszakban. Tesztet meg ismételd meg pár nap múlva, akkor már biztos eredményt fog adni. Szorítok Neked!
2/11 anonim válasza:
Hamar csináltad,de megértem,hogy negyon várod már,átlagban 14 napot kell azért várni.
Ne keseredj el.Próbáld ujra pár nap múlva.
Sok sikert.
Megirod mi lett?
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást nagyon rendesek vagytok:)megírom az eredményt,csak megvárom a következő menstruációmat,hátha késni fog,vagy meg se jön:)de már úgy elveszett a reményem,még a párommal is összeszollalkoztunk ezek miatt:(
2010. okt. 30. 09:40
4/11 anonim válasza:
ha most nem jött össze akkor össze jön a kövi hónapban.Mi 2009 januárjában kezdtünk el próbálkozni és a mai napig nincs semmi.fel a fejjel
5/11 A kérdező kommentje:
Pedig éreztem a tegnap is sőt egész héten,hogy szurkál a hasam alja.
2010. okt. 30. 09:51
6/11 anonim válasza:
Az ember ha nagyon szeretne babát, képes midnenféle tünetet érezni, nem csak bebeszélni, hanem komolyan érezni is. Aztán jön a korai tesztelés és a csalódás.
Ehelyett érdemes ilyenkor mindig megvárni az elmaradt vérzés, akkor már biztosabb az eredmény.
Drukkolok hogy sikerüljön, emlékszem mi is volt hogy összeszólalkoztunk annyira ingerült lettem a negatív teszt miatt anno, de már 3 hónapos a kisfiam :)
7/11 A kérdező kommentje:
Gratulalok neked:)
2010. okt. 30. 11:22
8/11 anonim válasza:
szerintem koran teszteltel es keves volt a szex is: egy ciklus alatt van kb 3-5 kritikus nap olyankor erdemes minden nap csinalni
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. okt. 30. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!