63évesen férfiként már nagyon ciki gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 18:27
11/14 anonim válasza:
Ez már az a kor, amikor én is azt mondom, hogy ne, pedig nekem nincs bajom azzal, ha egy férfi akár még 50 évesen gyereket vállal...de azért 60hoz közel, vagy afelett...hát az már szerintem is túlzás. De nem hiszem, hogy ezt gyakoris vélemények alapján kellene eldönteni neked és a párodnak, ezt azért hozzáteszem. :) én elég tolerans vagyok ebben, szóval nem szolnek meg ezért egy párt, de sajnos sokan a társadalmunkban igen. Ha titeket ez zavarna, akkor eszerint merlegeljetek.
12/14 anonim válasza:
Nemcsak hogy ciki de felelőtlenség is...most csunyat mondok: lehet, hogy három négy év múlva meghalsz.
13/14 anonim válasza:
Nézd, én elég késői gyerek vagyok, párom is az. Szóval, nekem semmi bajom nincs ezzel. De azért a 60+ már nekem is túlzás. Nem akarlak megbántani, de tegyük fel, hogy pár év múlva történik veled valami. Mi lesz azzal a 3-4 éves kisgyerekkel?! És ne legyen már erre az a válasz, hogy sok gyerek nő fel apa nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!