Nem az, hogy “ciki”, de a gyerek megérdemli, hogy apával nőjön fel, aki még lehetőleg nem is demens. Ilyen korban már önzőség gyereket csinálni.
jún. 8. 18:31
3/13 anonim válasza:
Ahogy már írták, nem az a baj, hogy ciki vagy sem, hanem, hogy lehet, hogy nem tudod már rendesen felnevelni azt a gyereket. Amúgy meg a gyereknek nagy eséllyel ciki lesz, igen. Nekem 43 éves volt apám, amikor születtem (mondjuk ő alkesz is volt), elég cikinek éreztem már ilyen 11-12 évesen. Sajnos már nem is él, 65 évesen meghalt, de mint írtam, neki olyan életvitele is volt, amiből ez következett.
jún. 8. 18:54
4/13 anonim válasza:
Te már most demens vagy, ha ennyi idősen erre az elmebajra vágysz...orditas, szaros pelenka stb. Joool vagy more?
jún. 8. 18:58
5/13 anonim válasza:
Kitől teccik akarni gyereket? Tessék a saját korosztályánál maradni!
jún. 8. 19:02
6/13 anonim válasza:
Ciki a 13 évesek kifejezése. Ez szimplán felelőtlenség és önzés.
jún. 8. 19:02
7/13 babyboom567 válasza:
Nem ciki, hanem nettó felelőtlenség.
jún. 8. 19:08
8/13 anonim válasza:
Nem ciki, felelőtlenség.
jún. 8. 19:21
9/13 anonim válasza:
Nem ciki, felelőtlenség.
Magyarországon a férfi átlag életkor 72 év. De legyünk optimisták, tegyük fel, hogy 80 évig élni fogsz, és nagyjából egészséges leszel, tehát nincs rák stb.
A gyermeked 17-18 éves korát, a ballagását nem érnéd meg, a feleséged pedig egyedül maradna egy gyerekkel (mert a 17-18 éves az bizony még gyerek).
jún. 8. 19:28
10/13 Gál Gábor 2024 válasza:
Ha ez az első és szeretnél gyereket, akkor hajrá.
Ha viszont már van, akkor ahogy előttem írták, nem árt figyelembe venni, hogy a statisztikák szerint már nincs hátra tíz éved sem az életből :)
A rosszindulatú károgásokra viszont rá se hederíts, elég sok gyerek nő fel apa nélkül akár válás, akár korai halál miatt, arról nem is beszélve, hogy hány rossz kapcsolat van, ahol jobb lenne apa nélkül. Szóval a többiek érve butaság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!