Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok, ez a terhességi...

Mit gondoltok, ez a terhességi teszt pozitív?

Figyelt kérdés
[link]
jún. 7. 09:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is ilyen volt 6 nappal a nem várt előtt. Másnap már egyértelmű volt a csík.
jún. 7. 12:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak érdekességként írom ide, hogy ma napközbeni vizeletből csináltam még egy digitális tesztet, ami 25-ös teszt volt, és plusz jel lett, illetve hogy 1-2 hetes terhes vagyok. :) magam sem tudom, hogy hogy lehet ilyen korán ilyen egyértelműen egy 25-ös teszten, mivel tényleg még 6 nap van a nemvártig.
jún. 7. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

Gratulálok!😊

Nekem 4 nappal előtte lett pozitív.

Mondjuk én nagyon izgultam, hogy nehogy megjöjjön mégis.

Szerencsére azóta 12 hetes vagyok.

Minden jót Nektek!

jún. 7. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Hogyan lehet? Hát úgy, hogy pár nappal hamarabb volt ovud.

Tesztelj azért majd 2 nap múlva egy sima teszttel is, hogy lásd erősödik e rendesen.

Minden jót :)

jún. 7. 21:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🥰
jún. 7. 22:06
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Ez nagyon pozitív 😍
jún. 8. 06:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem annak aki negatív értékelést adott a válaszokra, jó napja lett tőle 😄
jún. 8. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pozitív teszt! 🙂
jún. 13. 19:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Már napok óta erősebb mint a kontroll csík🙏🏼🥰 így biztosan jó pár nappal a várt ovum előtt fogant(mondjuk csak menzesz után 1 nappal voltunk együtt úgy… ilyenkor lehet menni korábban is dokihoz? Vagy várjam ki a 6-7 hetet mindenképp?
jún. 13. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztosra veszed, akkor mehetsz hamarabb.

Ha csak egyszer voltatok együtt úgy, hogy abból lehetett a baba, akkor számolj rá 14.napot, kb az lenne a nem várt napja, ha együttlét körül ovuláltál, és adj még hozzá 2 hetet. Kb ott utána mehetsz, akkor nem lősz nagyon mellé :)

Első pozi teszt után 2 héttel már lehet menni.

jún. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!