11/20 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt 6 nappal a nem várt előtt. Másnap már egyértelmű volt a csík.
12/20 A kérdező kommentje:
Csak érdekességként írom ide, hogy ma napközbeni vizeletből csináltam még egy digitális tesztet, ami 25-ös teszt volt, és plusz jel lett, illetve hogy 1-2 hetes terhes vagyok. :) magam sem tudom, hogy hogy lehet ilyen korán ilyen egyértelműen egy 25-ös teszten, mivel tényleg még 6 nap van a nemvártig.
jún. 7. 18:27
13/20 anonim válasza:
Gratulálok!😊
Nekem 4 nappal előtte lett pozitív.
Mondjuk én nagyon izgultam, hogy nehogy megjöjjön mégis.
Szerencsére azóta 12 hetes vagyok.
Minden jót Nektek!
14/20 anonim válasza:
Hogyan lehet? Hát úgy, hogy pár nappal hamarabb volt ovud.
Tesztelj azért majd 2 nap múlva egy sima teszttel is, hogy lásd erősödik e rendesen.
Minden jót :)
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🥰
jún. 7. 22:06
17/20 anonim válasza:
Remélem annak aki negatív értékelést adott a válaszokra, jó napja lett tőle 😄
19/20 A kérdező kommentje:
Már napok óta erősebb mint a kontroll csík🙏🏼🥰 így biztosan jó pár nappal a várt ovum előtt fogant(mondjuk csak menzesz után 1 nappal voltunk együtt úgy… ilyenkor lehet menni korábban is dokihoz? Vagy várjam ki a 6-7 hetet mindenképp?
jún. 13. 20:50
20/20 anonim válasza:
Ha biztosra veszed, akkor mehetsz hamarabb.
Ha csak egyszer voltatok együtt úgy, hogy abból lehetett a baba, akkor számolj rá 14.napot, kb az lenne a nem várt napja, ha együttlét körül ovuláltál, és adj még hozzá 2 hetet. Kb ott utána mehetsz, akkor nem lősz nagyon mellé :)
Első pozi teszt után 2 héttel már lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!