Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehet, érdemes tesztelni?

Mikor lehet, érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés
jún. 5. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem jön meg a menstruációd.
jún. 5. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nemvárt napján vagy 1-2 nap késésnél
jún. 5. 20:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Azt gondolom!

Akkor úgy kérdezem a legkorábban?

jún. 5. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Felesleges korabban.

Tapasztalat, mekkora orom volt nekem amikor 4-5 nappal hamarabb volt egy pozitiv tesztem. Aztan mekkora csalodas volt, amikor vegul megjott.

jún. 5. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár tudom, hogy nem érdemes előtte. Minden kis szellemcsíkra azt hiszi az ember ilyenkor, hogy halvány pozitív, és ha megatív, akkor meg ráfogjuk, hogy csak túl korán csináltuk.

Nem beszélve a kémiai terhességről, amiről szerintem jobb inkább nem tudni.

Még nem próbálkozunk hosszú ideje, de már most látom, hogy ez a korai tesztelés megbolondítja a nőket. Várd ki szerintem a nemvárt napját. Az a legbiztosabb eredmény.

jún. 6. 05:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésedre válaszoljak.

Korábban csak akkor érdemes tesztelni, ha 1-2nap pontossággal tudod, mikor volt ovud. Ovutesztet használtál vagy uh-n követték. Akkor 12.dpo ami kb 2 nappal mensi előtt van, a 10-es teszt halványan, de határozottan pozi lesz.

Egy app használata nem jelent pontos ovu tudatot, mert az kb kalkulál. Hacsak nem tű pontos ciklussal rendelkezel.

Ha változó ciklussal rendelkezel és nem használsz ovutesztet, valóban butaság hamar tesztelni. Legjosszabb ciklushoz képest tesztelhetsz a nem várt napján.

Illetve, ha pl valamilyen okból csak egyszer voltatok együtt, akkor az együttlét után 14 nappal is pozi lesz a 10-es teszt. Akkor is, ha csak 2 nappal később volt ovu.

jún. 6. 06:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmikepp se korabban

Most jartam ugy hogy a nemvart elott full negativ volt

1 nap keses utan viszont egyertelmu pozitiv

Drukkolok !

jún. 7. 08:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!!

Annyira szeretném tegnap is meg tegnap előtt is szurkált picit görcsölt a hasam!

Remélem az volt!!❤️❤️

jún. 7. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ma vagyok a 8.napon és pici barnás volt a wc papíron vagyis meg fog jönni 😩😩😢😢
jún. 7. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!