Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A második császár után még...

A második császár után még több komplikáció?

Figyelt kérdés
Az első után sajnos lett sérvem meg összenövés. Most jól vagyok, szeretnék még egy babát, de félek sokkal rosszabb lesz. Tapasztalatok?
jún. 1. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Megvan rá az esély, de nem biztos.
jún. 1. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
A második természetesen, vbac? Legtöbb kórháznál már ez a "divat", hogyha nincs külön probléma.
jún. 1. 14:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet már VBAC :( Mert meg kellett műteni a sérvet és így már ez két császárnak minősül. A vbac2 meg szinte sehol nem támogatják.
jún. 1. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2 sürgősségi 1 program csm.

Nekem az első után nagyon durva összenővéseim lettek, ami csak a második sürgősségi csm-nél derült ki, a vastag belém egy szakasza megcsavarodott - kitágult- mindenem mindennel összenőtt, letapadt. Másnap bélgyulladást kaptam.

A második után lett köldöksérv, és nagyon szétnyílt hasfal, amit a köldöksérv műtétnél hálóztak, de csak félig.

Harmadik csm-nél volt a legkevesebb gondom. Itt is volt összenövés , de jóval kevesebb, itt viszont begyulladt a belső varrat.

jún. 1. 19:28
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Jézusom, és hogy érzed magadat?
jún. 1. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
3 éves múlt a legkisebb. Nem mondom,hogy nincsenek összenövéseim, még nincsenek fájdalmaim, de összességében jól
jún. 2. 07:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Milyen fájdalmaid vannak? :(
jún. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!