Ezek pozitív tesztek?
Látom hogy két vonal van de elbizonytalanodtam mert elég vékonyak a csíkok.10-es One Step tesztek.
A felső tegnap reggeli az alsó ma reggeli. Tegnapra-mára nem vártam.
Ezek tényleg nem vékony csíkok.
Az más kérdés, hogy ez nem a legjobb minőségű teszt, de hogy terhességet mutat, az biztos...
De a régi Predin igazi hajszálvékony, alig látható csík volt sokszor, és az is pozitív volt, nekem legalábbis 🙂
(Ha esetleg emlékbe szeretnél eltenni egy "szép" pozitív tesztet, akkor a Rossmann sajátmárkás Facelle kazettás tesztjét ajánlom, azon szerintem biztos, hogy vastag és jó sötét csík lenne már ilyenkor 😀)
Igen, pont erre céloztam, mikor azt írtam, hogy nem túl jó minőségű a teszt, hogy szerintem csak egyenetlen a reagens eloszlása a tesztcsík helyén 🙂
De ha jól megnézzük, akkor halványan mellette is van még egy kis "maszat", szóval megvan a megfelelő vastagság 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!