Meddig kellett szednetek a Duphaston-t inszemináció után?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 16:05
1/3 anonim válasza:
Szia! Te is inszemen voltál? Nekem most lesz. El tudod mondani esetleg mi volt, és hogy milyen gyógyszereket írtak fel? Én most szedem a clostit, meg kaptam szurikat. Szorítok neked!
2/3 A kérdező kommentje:
Ma volt az első ineszem.-em. Remélem sikerül!!!
Én a ciklus 3 napjától Clostilbegytet szedtem 5 napig , napi kettőt. A 11 napon voltam UH-n és aznap este 20-kor kellett beadnom a Ovitrelle inj.-t. Ma meg volt az inszem. és 3x1 tbl Duphaston-t kell szednem. Csak nem emlékszem, hogy meddig. Két hétig az biztos, de hogy utána?
Maga az inszem. nem vészes, olyan volt, mint egy nőgyógy. vizsg. Most fájdogál egy kicsit a hasam,de többen írtak, hogy ez így szokott lenni.
2010. okt. 29. 20:13
3/3 anonim válasza:
A duphastont két hétig kell szedni, utána tesztelj. Ha pozitív, szedd tovább, ha negatív hagyd abba, mert akkor nem jön meg a mensid, mivel a gyógyszer fenntartja a sárgatest termelődést. (Nekem 3 inszemem volt, sajnos egy sem sikerült.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!