Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy nap alatt ez kevés erősödé...

Egy nap alatt ez kevés erősödés gondolom, szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

10-11 dpo legfeljebb.

Türelmetlenség, asszony a neved 😁

2024. máj. 25. 19:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Siman lehet kemiai.

Nem vagy elorebb ha mindennap tesztelgetsz.

Nekem aztan mindegy, hogy kemiai e vagy sem.

Ne eld bele magad semmibe.

2024. máj. 26. 10:33
 12/21 A kérdező kommentje:

#10, meg sem tudom számolni hány kémiaim volt, azért lebeg ez a szemem előtt. Ma nem teszteltem, már csak holnap fogok, ha esetleg nem jön meg, de a reggeli hőm nem olyan magas mint kéne szerintem.

Köszönöm mindenkinek, aki nem lekezelően válaszolt. Majd jelzem a fejleményeket, ha gondoljátok :)

2024. máj. 26. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom kérdező, hogy ilyen sok kémiaid volt már 😥 Oevos
2024. máj. 26. 15:18
 14/21 anonim ***** válasza:

*orvos mit mondott, kivizsgáltak már, ugye?

Kitartást

2024. máj. 26. 15:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Elvileg minden csúcs szuper 😂
2024. máj. 26. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Hűha, szerintem válts orvost. Bocsi, nem akarok okoskodni, de ez szerintem egy nagyobb kivizsgálást érdemel. Genetikai, autoimmun vizsgálatokat minimum, nálad is, férjednél is.

Ha már 1 éve próbálkoztok, irány egy meddőségi.

Ha pedig meddőségiben mondták azt erre a sok kémiaira, hogy okés, akkor irány egy másik meddőségi.

2024. máj. 26. 15:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Az NK funkció vizsgálata lesz a következő lépés. Van már egyébként egy gyermekünk, aki minden gond nélkül összejött. Ezért sem értem mit sztrájkol a testem most...
2024. máj. 26. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Ajj, sajnálom. Az elsődleges meddőség is borzasztó, de a másodlagos meddőség is szörnyű lehet. Amikor első gyerek már van, de a többi nem akar összejönni 😥
2024. máj. 26. 20:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Ráadásul sokan azt gondolják, hogy ez semmi, mert "jaj, hát örüljetek hogy már egy van". Örülünk is, csak sajnos ez nem így működik, ha az ember többet is szeretne, a teste pedig cserben hagyja. Kétségbeesés, érzelmi stressz, stb. Frusztrál, hogy nem tudom mi a baj, főleg hogy nyilván csak egy kis apróság lehet idézőjelbe téve, hiszen másként nem született volna meg az első baba olyan könnyen.

De persze, nyilván ez még a jobbik eset, mint az elsődleges meddőség. Nem vitatom.

2024. máj. 26. 21:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Hidd el, átérzem, elsődlegesnél ugyanezt érzem, hogy cserben hagy a testem, frusztráló, kétségbe ejtő.

A bizonytalanság a legrosszabb, mi van, ha végül sosem lesz gyerekünk, ezt senki sem tudja előre.

Lehet, hogy még évekig szenvedni kell érte, sok-sok beavatkozással. Tudom, hogy egy gyerekért megéri, de attól nem fáj kevésbé, lelkileg és fizikailag. Próbálom elterelni a figyelmem, nem erre gondolok folyamatosan, nyilván, de nem egyszerű.

2024. máj. 26. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!