Egy nap alatt ez kevés erősödés gondolom, szerintetek?

Siman lehet kemiai.
Nem vagy elorebb ha mindennap tesztelgetsz.
Nekem aztan mindegy, hogy kemiai e vagy sem.
Ne eld bele magad semmibe.
#10, meg sem tudom számolni hány kémiaim volt, azért lebeg ez a szemem előtt. Ma nem teszteltem, már csak holnap fogok, ha esetleg nem jön meg, de a reggeli hőm nem olyan magas mint kéne szerintem.
Köszönöm mindenkinek, aki nem lekezelően válaszolt. Majd jelzem a fejleményeket, ha gondoljátok :)

*orvos mit mondott, kivizsgáltak már, ugye?
Kitartást

Hűha, szerintem válts orvost. Bocsi, nem akarok okoskodni, de ez szerintem egy nagyobb kivizsgálást érdemel. Genetikai, autoimmun vizsgálatokat minimum, nálad is, férjednél is.
Ha már 1 éve próbálkoztok, irány egy meddőségi.
Ha pedig meddőségiben mondták azt erre a sok kémiaira, hogy okés, akkor irány egy másik meddőségi.

Köszönöm :)
Ráadásul sokan azt gondolják, hogy ez semmi, mert "jaj, hát örüljetek hogy már egy van". Örülünk is, csak sajnos ez nem így működik, ha az ember többet is szeretne, a teste pedig cserben hagyja. Kétségbeesés, érzelmi stressz, stb. Frusztrál, hogy nem tudom mi a baj, főleg hogy nyilván csak egy kis apróság lehet idézőjelbe téve, hiszen másként nem született volna meg az első baba olyan könnyen.
De persze, nyilván ez még a jobbik eset, mint az elsődleges meddőség. Nem vitatom.

Hidd el, átérzem, elsődlegesnél ugyanezt érzem, hogy cserben hagy a testem, frusztráló, kétségbe ejtő.
A bizonytalanság a legrosszabb, mi van, ha végül sosem lesz gyerekünk, ezt senki sem tudja előre.
Lehet, hogy még évekig szenvedni kell érte, sok-sok beavatkozással. Tudom, hogy egy gyerekért megéri, de attól nem fáj kevésbé, lelkileg és fizikailag. Próbálom elterelni a figyelmem, nem erre gondolok folyamatosan, nyilván, de nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!