Egy nap alatt ez kevés erősödés gondolom, szerintetek?
2024. máj. 25. 19:48
1/21 anonim válasza:
Hogy lenne már kevés? 2 naponta kell duplázódnia🙄
Hosszú lesz az a 9 hónap.
2/21 anonim válasza:
Szerintem nem kevés, de nyugalom, mert ebből még bármi lehet.
3/21 A kérdező kommentje:
Hosszú lesz, igen. De nem bánnám, csak jussak már el odáig 😂
Őszintén szólva kémiaitól tartok.
2024. máj. 25. 20:18
4/21 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy nem a tesztelgetésen múlik a terhesség sorsa?
Nekem 600-as HCG-ig duplázódott, aztán még úgy is kémiai lett.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem is hittem volna, hogy nem azon múlik :D Valójában mindössze szeretnèk minél előbb tisztában lenni vele, ha most is kémiai. Hogy ne reménykedjek megint napokig, vagy több mint egy hétig feleslegesen.
2024. máj. 25. 20:30
6/21 anonim válasza:
Sokkal lassabban ürül a hcg mint ahogy növekszik, úgyhogy ha 10 percenként tesztelsz sem lehetsz biztos benne hogy végül nem lesz kemiai
7/21 A kérdező kommentje:
Én inkább arra hajlok, hogy kémiai. Így legfeljebb csak kellemes meglepetés lesz, ha mégsem. Más téren nem vagyok ennyire pesszimista, de már rengeteget csalódtam.
2024. máj. 25. 21:41
8/21 anonim válasza:
Ok. Szuper, akkor ennek a kérdésnek semmi értelme.
9/21 A kérdező kommentje:
Rendben van, jogod van így gondolni :) Jó éjt!
2024. máj. 25. 22:13
10/21 anonim válasza:
Az előző kommentek szerintem csak meg akartak nyugatni, hogy nem az erősödés mértéke a lényeg. 10-11 dpo körül pláne tök, ha ilyen jól látszik 😊
Erősödik, és ez a lényeg, drukkolok!
Írtad, hogy rengetegszer csalódtál már, átérzem 😥 Régóta próbálkoztok, esetleg volt már kémiaid, azért aggódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!