Most csináltam tesztet. Nem késik, szurkál a hasam és feszül a mellem. Biztos hogy nem száradási mert végig ott álltam mellette egyből csináltam a képet, ahogy megláttam. Lehet hogy csak odaképzelem? 25 dpo x-epil teszt
En is latok valamit, ha nagyon hunyorgok :D Es rozsaszinesnek tunik innen nekem, de tenyleg nagyon koncentralni kell.
Viszont ha meg nem kesik, akkor most ebbol barmi lehet. Tesztelj kesobb.
Éppen tényleg oda lehet látni egy alig észrevehető csíkot, de ennél jóval erősebb csíkot is láttam már itt vaklármának.
Én nem vagyok a tipikus itteni "majd egy hét késés után lehet csak tesztelni" válaszadó, de ha nem is késik, és nem is első pisiből csinálod, akkor jelen esetben teljesen felesleges volt elpazarolni ezt a tesztet, ha ez most valóban terhességet mutat, akkor valószínűleg mondjuk egy Facelle holnap reggel egyértemű kétcsíkos lenne, sőt, lehet már most is...
Igen tisztában vagyok vele. Nem is akartam tesztelni mert 25dpo van itthon. Férjem mondta hogy ő "érez" valamit.
Még 3 nap a mensi-ig.
Csak meg láttam azt gondoltam hogy most én vagyok hülye vagy van ott valami, sok hófehér negatív tesztet láttam az elmúlt közel 1 évben és ezért ütött szemet.
Holnap vasárnap nem tudok drogériába menni predictorért vagy facelle-ért. Úgy hogy az akkor majd hétfőn.
De bíztató hogy nem bolondultam meg persze ebből még bármi lehet
Az Xepil soha nem téved, elindult valami, reméljük 3 nap múlva erősebb lesz.
Szurkolok!
X-epil még van itthon akkor próbáljam meg hétfőn reggel?
Ez a teszt napközben készült
Köszi a válaszokat
Bocsánat rosszul írtam, a tesz x-epil 25 mIU/ml a dpo-val kevertem, elnézést!
3 nap kb a mensi-ig.
A teszt: X-epil 25 mIU/ml
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!