Aktus után Neked hány nappal lett pozitív teszted?
Figyelt kérdés
Nem az ovulációra gondolok, mert van, aki pl menstruáció előtt pár nappal esik teherbe spontán peteéréssel, ott megint másképp kell számolni... :)máj. 24. 18:06
11/13 anonim válasza:
10-es, ém hőmérőztem, és abban a hónapban egyéb dolgok miatt csak 3x tudtunk együtt lenni. Ki tudtam azért matekozni, melyik együttlétből fogant a baba. Ez nem azt jelenti, hogy minden hónapban 3-at szexelünk, de hát mit tegyek, ha pont abból a ciklusból fogant a lányom.
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi:)
máj. 25. 07:27
13/13 anonim válasza:
Franc tudja
Nem csinaltam presztizs kerdest belole. Elhagytam a gumit es dugtunk. Amikor jol esett a nomnek. Vagy nekem. Par honap utan mondta h furan erzi magat elmegy dokihoz. Ha terhes volt. Szoval nem nem nezegetet sem terhessegi se ovu tesztet nem szamolgatot. Feleslegesen nem gorcsoltunk ra. Viszont jokat dugtunk abban az idoban ajtonal asztalom mosogepen es szinte mindenhol a lakasban volt h napi 2-3x is. Ja jo volt vegre nem gumiban csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!