Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fájt a hasad vagy a petefészke...

Fájt a hasad vagy a petefészked körül menzesz napján,a teszted mégis pozitív lett?

Figyelt kérdés

Elkönyveltem,hogy megint megjön,de a bal petefészkemnél egyfolytában "nyomást"érzek.Tegnap a hasam alja is fájt.

Viszont ma kellett volna megjönnie és száraz vagyok nagyon,ráadasul semmi pecsételésem sincs,pedig 1-2napig mindig barnázok mielőtt megjön.

2021. ápr. 30. 11:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet megkülönböztetni a mensi miatti vagy a terhesség miatti hasfájást, petefészek szurkát. 9. Hétig olyan volt, mintha megakRna jönni....állandóan rohangáltam a wc-re, hogy na most jött meg, pedig már 3 uh-n is voltam... aztán már csak hetente volt ilyen érzés és középidöre megszünt.
2021. ápr. 30. 11:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájt, pedig menstruáció előtt napokkal pozitívat teszteltem. 20hkm
2021. ápr. 30. 12:24
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Csinálj egy tesztet ...
2021. ápr. 30. 12:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fájt ugyanúgy mint mielőtt megjön, még betéttel is készültem, hogy tuti megjön, nem jött.
2021. ápr. 30. 12:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok még tesztet csinálni.Egyenlőre csak várnék még pár napot,mert lehet csak késik.Már 2.éve nem védekezünk és túl vagyok jó pár csalódáson.Tapasztalatok érdekelnek egyenlőre és reménykedem.
2021. ápr. 30. 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fájt, meg még egy hetet a teszt után is folyamatosan, aztán egyre ritkábban. Kb az első trimeszter végére múlt el teljesen.
2021. ápr. 30. 13:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet megkülönböztetni , nekem 50 napos ciklusaim voltak, össze vissza jött meg, védekeztünk is megszakítással, aztán hónapokig kimaradt, de mivel szúrkált szokásosan a hasam azt hittem megjön majd, mire kiderült hogy már 10 hetes terhes vagyok.
2021. ápr. 30. 15:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk sok értelme nincs várni. Késés esetén bármelyik teszt valósat mutat. A negatív teszt tegnap is csalódást okozott volna meg 2 hét múlva is csalódást okoz majd. Az, meghogy x embernek fájt y embernek nem fájt nem fog picit sem közelebb vinni a megoldáshoz. Tesztelj és kiderül mizu. Sok szerencsét.
2021. ápr. 30. 18:26
 9/17 A kérdező kommentje:

Ma sincs semmi pecsételésem vagy bármi konkrét olyan,hogy meg fog jönni mindjárt.

Viszont nem vagyok túl jól.Reggeliztem,mert nagyon éhes voltam,de a közérzetem nem olyan jó.Nem is tudom elmagyarázni.

Viszont a hasam néha csak fáj,ezért én még mindig úgy vagyok vele,hogy megjöhet.De bizakodó vagyok.

Hétfőn fogok tesztet venni,ha addig nem jönne meg.

2021. máj. 1. 09:44
 10/17 anonim ***** válasza:
22%
Sose értettem ez az agonizálás mire jó 🤷‍♀️🤦‍♀️ saját magad hergeled be...Évekig vártunk a babára, de nem írogattam ide ki a PMS tüneteimet... Teszteltem minden hónapban a 11.dpon, ha negatív volt elfogadtam és ennyi! Amikor terhes lettem, már a 9.dpon lőttem egy tesztet, és szép pozitív lett, egyértelműen. Nem attól leszel terhes, hogy tüneteket figyelgetsz! Ha van tünet, van hcg is. Tesztelj aztán fogadd el, ne agonizálj hétfőig...
2021. máj. 1. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!