Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fájt a hasad vagy a petefészke...

Fájt a hasad vagy a petefészked körül menzesz napján,a teszted mégis pozitív lett?

Figyelt kérdés

Elkönyveltem,hogy megint megjön,de a bal petefészkemnél egyfolytában "nyomást"érzek.Tegnap a hasam alja is fájt.

Viszont ma kellett volna megjönnie és száraz vagyok nagyon,ráadasul semmi pecsételésem sincs,pedig 1-2napig mindig barnázok mielőtt megjön.

2021. ápr. 30. 11:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kedves 10!

Hát igen,tudom!De most ilyen érzéseim voltak,ezért csak tapasztalatokat gyűjtök.Egyébként messze lakunk a várostól,tehát most hétvégén nem is tartottam számottevőnek,hogy rohangáljak tesztért..bár ha lenne itthon,már teszteltem volna az igaz.

Másrészt pedig,azért írom tovább,mit történik velem,hogy aki ilyen témában keresgél épp(sokan vagyunk így) ,az szintén el tudja ezt olvasni! :)

2021. máj. 1. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nekem ugy gorcsolgetett a hasim mint ha meg akart volna jonni, sokszor mentem a wc-re,hogy most tuti megjon es megse :D

Neha meg mindig erzek ilyen enyhe gorcsoket :)

24hkm vagyok :)

2021. máj. 2. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Én nem emlékszem, hogy más tünetem lett volna, mint a PMS, de a hasam a jobb oldalon nagyon szurkált... És volt egy ilyan fura érzésem, minta "betömtek" volna ott lent... 😅 Mondjuk ekkor már tudtam, hogy babát várok.

3 nappal a "nemvárt" után teszteltem, egyből megjelent a 2 csík!

2021. máj. 2. 15:13
 14/17 anonim ***** válasza:

A lányommal teljesen megjon érzésem volt, állandóan mentem a mosdóba megnezni mizu(esküvőn voltunk pont😅)

Szerencsére nem jött meg, 15 hónapos a kiscsaj.

Most viszont 5 nap késes utan(nagyon pontos menszeszem van) megjött, volt pár halvány pozi tesztem. Ezt csufoljak kémiai terhessegnek. Februárban sajnos volt egy vetelesem, szíven ütött most ez a vérzés, mert ez volt az első próbálkozás vetélés óta (vártunk egy mensit) de úgy vagyunk vele, új hónap új esély, és a ferjem mondta, hogy raszresszelek szerinte, mert nem kene nézni a naptárat, és a tüneteket figyelni stb.. igaza is van, szoval próbálok kikapcsolni (:

Kérdező neked szorítok. Én tényleg azt hittem hogy megfog jönni, de nem jött és volt szurkalas is, egy csepp ver, kiderült az a beágyazódás miatt volt anno.

Ha aggodsz nézz hormont, én úgy tudom a barnazas progi hiány is lehet, legalábbis ismerek egy pár ilyen embert aki szedi, mert ok is barnaznak

2021. máj. 3. 18:05
 15/17 AlexandraL22 ***** válasza:
Szia kedves Kérdező! Alexa vagyok, mi ujsag? Megjött? 🙏
2021. máj. 3. 19:14
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia kedves Utolsó!

Igen.Sajnos azóta sem sikerült!

2021. jún. 6. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem sem. Holnap kene megjonnie hat kiváncsi vagyok.

2021. jún. 6. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!