Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a menstruációm, de a...

Késik a menstruációm, de a legutóbbi együtt lét után megjött, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 1 hónapja volt az utolsó szexuális együttlétem, viszont rá 2 napra meg is jött a menstruációm. Mindig rendesen védekezünk, óvszert használunk, nem szakadt ki és nem csúszott le, viszont hajlamos vagyok túlparázni a dolgokat.

Egyébként 3 napja késik és vannak már egy ideje alhasi görcseim, olyan mintha bármelyik pillanatban megjöhetne, mégsem jön meg.

Érdemes lenne terhességi tesztet csináltatni, vagy csak túlstresszelem?

2024. máj. 22. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tulstresszeled, all uresbe.
2024. máj. 22. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
En is ebben a helyzetben vagyok. Épp most irtam ki egy kérdést. Drukkolok hogy ne legyen semmi baj !
2024. máj. 22. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha végig védekeztetek, értem ezalatt, hogy az elején sem tette be kicsit sem, akkor nem valószínű, hogy terhes légy. Ha aggódsz, csinálj egy tesztet, szinte semmibe sem kerül.
2024. máj. 22. 16:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma csináltam egy tesztet és negatív lett, akkor megnyugodhatok?
2024. máj. 23. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Hat ennyi eszed van de komolyan? Ha megjott hogy lennel mar terhes?
2024. máj. 23. 11:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, úgy tudtam hogy nem 2 nap alatt termékenyül meg egy nő, ergó ha a menstruáció előtt esel teherbe, az a másik ciklusodra van hatással. De természetesen nem vagyok orvos és nem is értek hozzá eléggé, éppen ezért tettem fel a kérdést, hátha mások jobban tudják ezeket a dolgokat.
2024. máj. 23. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Menstruáció előtt baromi kevés az esély, kb. 0 az h teherbe esess.

Eloszor a biosz konyvet vedd elo es utana elj nemi eletet.

2024. máj. 23. 11:51
 8/9 anonim válasza:
Írtad hogy 1 hónapja volt az együttlét , az azelőtti mikor volt?
2024. máj. 23. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Április elején volt még illetve a menstruáció megjötte előtt 1 héttel
2024. máj. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!