Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jobb oldali alhasi fájdalom...

Jobb oldali alhasi fájdalom menstruáció körül?

Figyelt kérdés
Még nem jött meg, viszont ma reggel óta azt érzem, hogy az alhasam úgy szurkál, mint mikor peteérés körül vagyok, viszont az lehetetlen most, mert a napokban kell megjönnie. 3 napig ezelőtt menstruációs görcsöket éreztem, mint mielőtt megjön. Most ez elmúlt, és helyette a petefészkeimben érzek szurkálást hol itt, hol ott. Lehet, hogy várandósság van a dologban?
2024. máj. 22. 11:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem sem ugyanolyan minden hónapban a menstruációm. Van, hogy már egy héttel előtte fáj a hasam meg érzem a petefészkemet is. Máskor meg semmi, egyszer csak megjön és utána kezd el fájni. Olyan is volt már, hogy késett (betegség, stressz, bármi).
2024. máj. 22. 19:32
 22/22 anonim ***** válasza:
17 amúgy feltűnt, hogy nem egy ember ír neked itt?
2024. máj. 22. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!